Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο, σοβαρό οικονομικό πρόγραμμα

Στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στην 55η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, συμμετείχε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στην ελληνική οικονομία, η οποία όπως τόνισε «αναπτύσσεται πάρα εξωγενείς κρίσεις σε ρυθμό πολλαπλάσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο, σοβαρό οικονομικό πρόγραμμα που πέτυχε την αναβάθμιση της οικονομίας, αύξηση εισοδημάτων, μείωση φόρων και προσέλκυση επενδύσεων.»

Επίσης, αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας πως «ενώ ο κ. Κασσελάκης θυμάται ακόμα τα λεφτόδεντρα του ΣΥΡΙΖΑ, που σε τόσες περιπέτειες μας οδήγησαν, μοιράζοντας 15 δις υποσχέσεις στην περιοδεία του στο Αιγαίο».

Ο κ. Μηταράκης μίλησε για την ανάπτυξη της Χίου σε Τουρισμό, Ναυτιλία και Πρωτογενή παραγωγή τονίζοντας ότι «η Χίος αναπτύσσεται στον Τουρισμό, την Ναυτιλία και την Πρωτογενή παραγωγή. Επιπλέον πρέπει να δώσουμε έμφαση στην καινοτομία και στην τηλεργασία. Δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας.»

«Στη Χίο αντιμετωπίσαμε το μεταναστευτικό, μονιμοποιήσαμε το νησιώτικο ΦΠΑ, ολοκληρώσουμε τα έργα υποδομής. Στηρίζουμε τη ναυτική εκπαίδευση, Στηρίζουμε τους μαστιχοπαραγωγούς», σημειώνοντας ο κ. Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης κατέληξε ότι «αποτέλεσμα υπάρχει. Βλέπουμε νέες ιδιωτικές επενδύσεις, το 5στερο ξενοδοχείο ανοίγει το καλοκαίρι, νέες μικρότερες τουριστικές επενδύσεις πραγματοποιούνται. Ναυτιλιακά γραφεία ενισχύουν την παρουσία τους, ενώ η ΕΜΧ ήδη λειτουργεί το ερευνητικό κέντρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H κατασκευή μιας μονάδας συναρμολόγησης μπαταριών υψηλής τάσης έχει ξεκινήσει, μαζί με έργα επέκτασης των χώρων κατασκευής αμαξωμάτων, συναρμολόγησης και logistics. Συνολικά 800 εκατομμύρια...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Cupra Formentor έρχεται με υψηλές φιλοδοξίες, βαδίζοντας στα χνάρια του επιτυχημένου προηγούμενου SUV. Το Cupra Formentor είναι το best seller της εταιρείας...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερά άτυχη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς στο δεύτερο μέρος είχε 4 δοκάρια και συνολικά 6 μετά και τα δύο του πρώτου ημιτελικού...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Λευκορωσία ξεκίνησε ελέγχους για την ετοιμότητα του στρατού της να αναπτύξει τακτικά πυρηνικά όπλα, μετέδωσαν σήμερα κρατικά ΜΜΕ, ταυτόχρονα με τις προετοιμασίες για...

Advertisement