Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές: Σε κλίμα έντασης οδεύουν προς τις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί

Σε κλίμα έντασης οδεύουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει μήνυμα κατά της χαλαρής ψήφου σε κάθε ευκαιρία και τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η έκπληξη των Ευρωεκλογών δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας ευθείας επίθεση στον πρωθυπουργό.

Τη διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη από την ΚΟ της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από ομοφοβικό σχόλιο του γαλάζιου βουλευτή για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: “Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο;», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε μήνυμα για ψήφο στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις ευρωεκλογές και κυβέρνηση μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ την Κυριακή στις 8 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες των προκριμματικών εκλογών της ευρωλίστας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

Advertisement