Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Με το βλέμμα στο συνέδριο – Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις

Είκοσι μέρες πριν ξεκινήσει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κορυφαία στελέχη ζητούν να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι και να επικεντρωθεί το κόμμα στα προβλήματα των πολιτών. Αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει επαφές με αγρότες, αλλά και φορείς της πόλης, ενώ την Κυριακή στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο περιφερειακό συνέδριο.

Η εξωστρέφεια είναι το ζητούμενο για την Κουμουνδούρου, λίγες βδομάδες πριν από το 4ο συνέδριο του  κόμματος, με το ΣΥΡΙΖΑ να επεξεργάζεται  προτάσεις  και καμπάνιες με αιχμή την ακρίβεια και τη στεγαστική κρίση.

«Η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τα περνάει δύσκολα. Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της κοινωνίας. Ο κόσμος της εργασίας πρέπει να είναι πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και των αγώνων μας. Γιατί ο στόχος μας είναι  η ευημερία και η πρόοδος για όλους» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με το βλέμμα στραμμένο στο πρώτο περιφερειακό συνέδριο την Κυριακή στη Κοζάνη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο των διαξιφισμών Κασσελάκη – Πολάκη, που διαψεύστηκαν με έντονο τρόπο από το βουλευτή Χανίων,  ζητούν να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι διαρροές που ενισχύουν όπως λένε την εσωστρέφεια.

Έμμεσα επιβεβαίωσε το επεισόδιο Κασσελάκη-Πολάκη η Όλγα Γεροβασίλη, υποτιμώντας το ταυτόχρονα. «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη – Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας», δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση της Π.Γ. κόντρα ξέσπασε μεταξύ Π. Πολάκη και Γ. Ραγκούση για το θέμα της κοστολόγησης των μέτρων που εξαγγέλλονται, ενώ την αντίθεση του σε υποψηφιότητες celebrities, αλλά και στις προκριματικές εκλογές για την ευρωβουλή εξέφρασε ο Θ. Θεοχαρόπουλος. Τον προβληματισμό του για τη δημοσκοπική εικόνα του κόμματος κατέθεσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενόψει συνεδρίου, διερευνάται η δυνατότητα για την διεξαγωγή των εκλογών σε Οργανώσεις Μελών, Νομαρχιακων Επιτροπών και συνέδρων με υβριδικό μοντέλο ηλεκτρονικής και φυσικής παρουσίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement