Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν αποφάσισα αμέσως την ψήφιση του ν/σ – Ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που έχει φέρει «αναταράξεις» αλλά και για την Υγεία μίλησε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡ και τον Γιώργο Κουβαρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπουργός τόνισε ότι η ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για το εν λόγω νομοσχέδιο είχε αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ήταν προβληματισμένοι έλαβαν απαντήσεις».

«Θα αποδείξουμε στο ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι δεν αποφάσισε αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου. Διευκρίνισε ακόμη ότι «ο έλεγχος της υιοθεσίας θα είναι πλέον και στους δύο γονείς».

«Το ν/σ είναι ισορροπημένο και ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης» υπογράμμισε ο υπουργός.

Για τη στάση αναμονής από το ΠΑΣΟΚ και την κριτική από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ανέφερε: «Ντροπιαστική η δήλωση βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ», ενώ για την ανάγνωση των «ναι» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Γεωργιάδης τα χαρακτήρισε «βήμα προόδου».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement