Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Τσίπρας: «Το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση του χρέους» – «Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει χώρος για όλους»

Ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά, μετά τις αντιδράσεις για το «μαξιλάρι» των 37 δισ. και το δείπνο Τσίπρα – Σακελλαρίδη.

Σχολιάζοντας αν ήταν καλή ή κακή απόφαση τελικά το «μαξιλάρι», μετά τις αναφορές του κ. Κασσελάκη, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση του χρέους» και πως «αφήσαμε γεμάτα ταμεία».

Πρόσθεσε πως δεν είναι λαθος ο κ. Κασσελακης. «Χρειαζόταν προφανώς ένα μαξιλάρι. Για το ύψος γίνεται η συζήτηση», είπε.

Όσο για το αν η δήλωση Κασσελάκη στρέφεται κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Ο Αλ. Τσίπρας έχει ζητήσει συγγνώμη για πολιτικές που έπληξαν την Μεσαία τάξη».

Για το αν είναι δρομολογημένο να φύγει η κ. Αχτσιόγλου και η ομάδα της, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχει χώρος για όλους».

Σχετικά με το τι σημαίνει η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Τσίπρας είπε πως δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο θέμα από τα Μέσα και πως δεν γνωρίζει τι συζήτησαν.

Τέλος, μιλώντας για το Συνέδριο του κόμματος είπε πως αυτό θα γίνει κανονικά. «Το Συνέδριο θα γίνει κανονικά για να δούμε την ενότητά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement