Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Πελετίδης μετά τη νίκη του στην Πάτρα: «Ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας»

Την επανεκλογή του στη θέση του δημάρχου Πατρέων κατάφερε να επιτύχει στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Κώστας Πελετίδης.

«Ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας. Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν έγινε κατορθωτό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πελετίδης στην πρώτη του δήλωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας. Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν έγινε κατορθωτό.

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί. Δεν μένουμε στην περιγραφή. Οι ανάγκες της πόλης μας και τα βάσανα του πατραϊκού λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια. Ό, τι χάνουμε εμείς το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση, το δίκιο μας από την εκάστοτε κυβέρνηση θα συνεχιστεί. Οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης μας, μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς.

Η νίκη έρχεται από τον πατραϊκό λαό, από όλους αυτούς με τους οποίους πορευτήκαμε για χρόνια, γνωριστήκαμε, δώσαμε μάχες και συνεχίζουμε μαζί. Και θα συνεχίσουμε και σε αυτό τον δρόμο, θα έρθουν και οι υπόλοιποι που δεν μας έχουν εμπιστευθεί σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά όσοι έχουν καρδιά και ψυχή θα βρεθούμε στον κοινό δρόμο. Να έχουμε αυτά που δικαιούμαστε στην Πάτρα».

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Η Ημέρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και πραγματοποιείται...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κατά την ευλογημένη και κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, της Εβδομάδος των Παθών του Κυρίου μας, η οποία θα καταλήξει στο πανευφρόσυνο...

Advertisement