Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0»: Η ανάρτηση του Α. Σκέρτσου για το στέγαστρο του ΟΑΚΑ και τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος τοποθετήθηκε στο θέμα που προέκυψε μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ λόγω επικινδυνότητας των υποδομών και τις επικρίσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση. Στην ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος εστιάζει στον Παύλο Πολάκη και στην σχέση που έχει διαμορφώσει με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0. Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη.

Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία -που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της- επενδύει 57 εκ. Ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου.

Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε -τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023- ότι πατούσε σε πήλινα πόδια.

Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς.

Ένα ειναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement