Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β’ Γύρος εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτες διαρροές» φορτίζουν το κλίμα

Στην τελική ευθεία για τον Β` γύρο των εκλογών, για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη τάχθηκε ο Νίκος Παππάς, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος κατήγγειλε τους Κασσελάκη και Παππά για «απαράδεκτες διαρροές», κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Η σύγκρουση μαίνεται στο εσωτερικό με τον Νάσο Ηλιόπουλο να καταγγέλλει τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Παππά για απαράδεκτες διαρροές κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Η ίδια η υποψήφια καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση, ενώ δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες, που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα».

Συνέχισε, εξηγώντας πως είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που της δίνει ο νόμος απέναντι στους συκοφάντες αυτούς.

Νέα δεδομένα μετά τη στήριξη Παππά σε Κασσελάκη

«Πάμε δυνατά για τη νίκη και τη μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η χώρα», είναι το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στον απόηχο της δήλωσης του Νίκου Παππά. Στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για ντιμπέιτ με επιχείρημα ότι εκτός από συνθήματα ο πολιτικός έχει υποχρέωση να εξηγεί τι θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά «ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», απορρίπτοντας την πρόταση να βρεθούν με την συνυποψήφιά του στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό.

Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο κ. Τσακαλώτος τονίζει μεταξύ άλλων πως στον δεύτερο γύρο της Κυριακής όπου θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μόνο ένα σχέδιο, υπονοώντας αυτό της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ άφησε αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο τραπέζι η αναζήτηση του τρόπου εκπροσώπησης του κ. Κασσελάκη στη Βουλή

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα. Θα συζητηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης.

Ο βουλευτής Επικρατείας, κ. Αποστολάκης δηλώνει ότι το θέμα αυτό θα λυθεί, είτε μέσω του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είτε μέσω της πρότασης που συζητείται με τις παραιτήσεις των επιλαχόντων από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Εφόσον εκλεγεί πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης και αποφασίσει το κόμμα να εισέλθει στη Βουλή ο πρόεδρός του, θα πρέπει να παραιτηθεί ένας εκ των Όθωνα Ηλιόπουλου, Έλενας Ακρίτα ή Ευάγγελου Αποστολάκη και όλοι οι υπόλοιποι μέχρι την 8η θέση του ψηφοδελτίου, δηλαδή οι Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Θανάσης Τσακρής και Ζωρζέττα Λάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

Advertisement