Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής

Την κινητοποίηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την τελευταία στιγμή, επιδιώκουν οι 5 διεκδικητές της ηγεσίας, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο γύρο της εκλογής προέδρου την Κυριακή (10/9). Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό της σποτ, με σύνθημα «μαζί φτιάχνουμε το μέλλον».

Επιταχύνουν τους ρυθμούς της προεκλογικής κούρσας οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της εσωκομματικής κάλπη. Την στήριξή τους στην Έφη Αχτσιόγλου για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζουν συνδικαλιστές στο Δημόσιο.

Ο Νίκος Παππάς συμφωνεί με την πρόταση Τεμπονέρα για εκλογή γραμματέα από το συνέδριο. Ζητεί να πέσουν οι τόνοι τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές.

«Δεν προέρχομαι από τα όργανα αλλά από τον κόσμο τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε από την Πάτρα, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι εδώ, όχι λόγω του κόμματος. Το αντίθετο είμαι εδώ είμαι εδώ λόγω του Αλέξη και λόγω της κοινωνίας, της κοινωνίας του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέλει επανίδρυση, πρέπει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγουν ποιος τους εκπροσωπεί», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

«Πιστεύω στη συλλογική λήψη αποφάσεων», υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη στο CNN Greece, ενώ περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη. «Η δημοκρατία, και δη η εσωκομματική δημοκρατία, δεν είναι α λα καρτ, μόνο για μυημένους, αλλά αφορά τους πάντες χωρίς δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Νέες «αιχμηρές» αναφορές έκανε ο Στέφανος Τζουμάκας για υποψηφίους που συνέβαλαν, όπως είπε, σε πολιτικές της ήττας.

Την Κυριακή, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και και όσοι εγγραθούν ως μέλη κι εκείνη την ημέρα, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε από τα 570 εκλογικά τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Automated Shift Assistant βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία με δύο ηλεκτρομηχανικούς ενεργοποιητές να αυτοματοποιούν τη λειτουργία του συμπλέκτη και την αλλαγή σχέσεων στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα – τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού...

Advertisement