Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα με συγκεντρώσεις και ομιλίες

Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα με τις συγκεντρώσεις των κομμάτων στην πρωτεύουσα και τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σε μαζική συμμετοχή στις 25 Ιουνίου για μία αυτοδύναμη ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη. «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες είπαν ναι στην αλήθεια, την ενότητα, και την ευπρέπεια του πολιτικού λόγου, επιβραβεύοντας τη ΝΔ και τιμωρώντας αυτούς που επένδυσαν στον διχασμό, το ψέμα, το μαύρο και την τοξικότητα» τόνισε.

Σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Παλαιό Φάληρο στις 12:00, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “Live News” του MEGA και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ στις 17:30 θα παραστεί σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου.

Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε, μιλώντας στην Πάτρα, ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου όπως είπε να αποτραπεί η «παντοδυναμία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως μόνον έτσι μπορεί να μπει φραγμός σε ένα «ανεξέλεγκτο καθεστώς και μία δημοκρατία τύπου Όρμπαν». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στις 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πλατεία Συντάγματος.

«Στις 25 Ιουνίου αναγεννιέται ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ θα στείλει τον κύριο Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Θησείο. Το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Το κρίσιμο για το λαό είναι να αναδείξει μια 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, και αυτή είναι μόνο το ΚΚΕ» δήλωσε από το Σύνταγμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ στις 21:00 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας.

«Ψήφος σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θέτει σε κίνδυνο τον δημόσιο έλεγχο στο νερό», υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

Advertisement