Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική αντιπαράθεση και περιοδείες στο δρόμο για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Τρεις εβδομάδες απομένουν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τα κόμματα να επικοινωνούν τις προγραμματικές τους θέσεις, αλλά και την αντιπαράθεση να βρίσκεται στα ύψη.

Την ανάγκη από τις κάλπες να προκύψει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ. Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει ασύδοτη, αλλά αποτελεσματική κυβέρνηση, τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πρώτο Θέμα, και καλεί τους πολίτες να επαναβεβαιώσουν το ηχηρό μήνυμα της 21ης Μαΐου.

Εξάλλου, οι αιχμές του κ. Μητσοτάκη για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής υπέρ του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, προκάλεσαν πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Είναι εφικτό να ανατραπούν οι συσχετισμοί που προέκυψαν από τις πρώτες κάλπες, εκτίμησε ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 3/6 από την Εύβοια, και κάλεσε όσους δεν θέλουν μία ανεξέλεγκτη ηγεμονία Μητσοτάκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την Ρόδο επισκέπτεται σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος χθες από την Κρήτη τόνισε πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη.

Την περιοδεία του στη Φθιώτιδα συνεχίζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος χθες Σάββατο 3/6 δήλωσε ότι ο λαός δεν χρειάζεται μία αντιπολίτευση μούφα, αλλά ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ.

Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται σήμερα Κυριακή 4/6, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μέχρι αύριο Δευτέρα 5/6 θα πρέπει να υποβάλουν τους συνδυασμούς τους στο υπουργείο Εσωτερικών, τα 44 κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές. Η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι κατέθεσε υπόμνημα στο ανώτατο δικαστήριο για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας, την 14η από το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι η...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement