Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Αν ψηφίσετε Ανδρουλάκη μπορεί να σας προκύψει Τσίπρας από την «πίσω πόρτα»

Στη «μάχη» της ψήφου έχουν ριχτεί οι πολιτικοί αρχηγοί, «ξεδιπλώνοντας» το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, με ομιλίες και συναντήσεις με τους πολίτες, «οργώνοντας» όλη τη χώρα. Σημείο «τριβής» αποτελούν οι μετεκλογικές συνεργασίες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία από την Κρήτη και τα Χανιά. Την Κυριακή επισκέφθηκε το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Χαρακτήρισε υπαρκτό τον κίνδυνο κυβέρνησης ηττημένων, ενώ απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να τους προκύψει Τσίπρας.

Την Αργυρούπολη Ρεθύμνου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε μονάδα επεξεργασίας χαρουπιού. Στη συνέχεια σταμάτησε σε καφενείο και συνομίλησε με κατοίκους. «Έχω πολλές φορές περιγράψει την πρώτη μας τετραετία ως μία τετραετία στην οποία χτίζουμε ένα σπίτι, έχουμε βάλει τα θεμέλια και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τους ορόφους. Το σπίτι όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Για να ολοκληρωθεί το σπίτι της σύγχρονης Ελλάδος – μιας Ελλάδας η οποία θα γίνει πραγματικά μία ευρωπαϊκή χώρα – χρειαζόμαστε μία τετραετία ακόμα και θα την έχουμε. Είμαι σίγουρος πια γι’ αυτό», τόνισε ο πρωθυπουργός σε πολίτες που τον υποδέχτηκαν στην πόλη του Ρεθύμνου. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε ότι «άκουσα τον κ. Τσίπρα να «στρώνει το χαλί» για την επερχόμενη εκλογική του ήττα. Οι Έλληνες θυμούνται τι έγινε το 2015», ενώ τόνισε ότι «οι φίλοι που ενδεχομένως σκέφτονται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, να σκεφτούν ότι ενώ ψηφίζουν Ανδρουλάκη, μπορεί να τους προκύψει Τσίπρας από την “πίσω πόρτα”».

Η ανασκόπηση της εβδομάδας από τον Κυρ. Μητσοτάκη – Οι προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας

Την καθιερωμένη ανάρτησή του έκανε σήμερα (23.04.2023) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικά με την ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε, όπου και ανέφερε τις προτεραιότητες της επόμενης τετραετίας, λίγο πριν τις εκλογές 2023.

Ηράκλειο: Παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη υπογράφηκε η σύμβαση για το τμήμα του ΒΟΑΚ Χερσόνησος – Νεάπολη

Στη συνέχεια, παρουσία του πρωθυπουργού, υπογράφηκε στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, η σύμβαση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που αφορά το τμήμα του δρόμου από τη Χερσόνησο ως τη Νεάπολη Λασιθίου.

«Η Κρήτη αποκτά επιτέλους ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση που θα έχει ένα τεράστιο αναπτυξιακό αποτύπωμα», τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε στη βελτίωση της οδικής κουλτούρας την οποία έχει ανάγκη η Κρήτη, προσθέτοντας πως επισκέφτηκε στο Ρέθυμνο τον άτυχο αστυνομικό που είχε τραυματιστεί πριν λίγες μέρες σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα χάνοντας το πόδι του, θέλοντας να επισημάνει πως πρέπει να γίνουν αρκετά ακόμα, πέρα από τη βελτίωση των υποδομών και την κατασκευή του ΒΟΑΚ, για να μην έχουμε αυτό το «φόρο αίματος» που κάθε χρόνο πληρώνει στους δρόμους η Κρήτη.

Στόχος μας είναι να γίνει ο ΒΟΑΚ ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, ανέφερε από την πλευρά του, ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση υλοποίησε τις δεσμεύσεις της και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο τελευταίος και πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που κατασκευάζεται στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση υλοποιεί όλα τα έργα, πρόσθεσε ο κ. Καραγιάννης, τα οποία εκκρεμούσαν στην Κρήτη και αυτή τη στιγμή υλοποιεί ένα σύνολο 30 έργων συνολικού πρόπυλο λογισμού 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement