Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο λαός θέλει από τα κόμματα καθαρές κουβέντες και λύσεις για το αύριο της χώρας

Καθαρές κουβέντες και λύσεις για το αύριο της χώρας, θέλει ο λαός από τα κόμματα, τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, υπογραμμίζοντας ότι το αύριο της χώρας μπορεί να διασφαλιστεί με αυτοδύναμη ΝΔ.

Σε συνέντευξή του τον ΣΚΑΙ, ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε παράλληλα ότι οι καθοριστικές εκλογές είναι οι πρώτες, καθώς με αυτές θα δείξει ο λαός ποιος θέλει να τον κυβερνήσει, ενώ παράλληλα στις πρώτες εκλογές ο λαός θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει βουλευτές, καθώς στις δεύτερες θα ισχύσει η λίστα. Γι’ αυτό το λόγο, τόνισε, δεν πρέπει να λείψει κανείς πολίτης από τις κάλπες και κάλεσε τα κόμματα να συμβάλλουν ώστε οι εκλογές να γίνουν σε ήρεμη, πολιτισμένη και δημοκρατική ατμόσφαιρα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι η αυτοδυναμία αποτελεί προϋπόθεση σταθερότητας και ο λαός γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πειράματα, για αστάθεια και για οπισθοδρόμηση.

Αναφερόμενος στις προτάσεις των κομμάτων είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει μια θολή πρόταση που δεν βγαίνει αριθμητικά, ενώ η τοποθέτηση Ανδρουλάκη «βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο» και αντί προτάσεων μιλάει μόνο για πρόσωπα. Ο κ. Θεοδωρικάκος υπενθύμισε στον κ. Ανδρουλάκη ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν στο παρελθόν επιτυχημένη συνεργασία με πρωθυπουργό τον τότε πρόεδρο της ΝΔ, που ήταν πρώτο κόμμα, τον κ. Σαμαρά.

Περιγράφοντας τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, είπε ότι είναι η οικονομία, η ασφάλεια και η ανασυγκρότηση του κράτους.

Περιγράφοντας τους λόγους που πρέπει να ψηφίσει κάποιος ψηφοφόρος τη ΝΔ είπε ότι αυτοί είναι:

  1. Η αξιοπιστία της ΝΔ, καθώς μέσα σε πολλές εξωγενείς κρίσεις υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της.
  2. Το γεγονός ότι η ΝΔ ακούει τη φωνή της κοινωνίας.
  3. Η δυνατότητά της να διορθώνει λάθη και αδυναμίες.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ η αντιπολίτευση επιλέγει, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, την καταστροφολογία και τη λάσπη. Και αναφερόμενος στη λίστα Πολάκη την χαρακτήρισε βαθιά ολοκληρωτική, επικίνδυνη και φασιστική, ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανείς αθλιότητες, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ολοκληρωτικές αντιλήψεις που αποτελούν ντροπή για την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Εκτίμησε δε ότι ο κ. Τσίπρας θα μετανιώσει που έβαλε ξανά τον Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη διεθνή θέση της χώρας μας τόνισε ότι χάρη στις προσπάθειες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα η Ελλάδα πλέον είναι ισχυρή και αξιοσέβαστη. «Η Ελλάδα είναι ο ισχυρότερος παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου», είπε.

Ερωτηθείς για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. να συλλάβει έμπορο ναρκωτικών εξήρε το έργο της Δίωξης Ναρκωτικών, επισημαίνοντας ότι η εγκληματικότητα είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Τόνισε ότι γίνεται σκληρή δουλειά και υπάρχουν σημαντικές επιτυχίες και υπογράμμισε ότι η αστυνομία έχει καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη της χώρας γιατί εγγυάται την ασφάλεια. Ανακοίνωσε δε ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουν τοποθετηθεί 1.200 επί πλέον αστυνομικοί στα αεροδρόμια και στις εισόδους της χώρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στόχος είναι η από κοινού ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας μπαταριών υψηλής τάσης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Τα αποτελέσματα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Είναι ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, μετά την απόλυτα επιτυχημένη και εμβληματική Ριτσώνα και θα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ηλικία 86 ετών πέθανε, σήμερα το πρωί, ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης, που είχε πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Γεννημένος...

Advertisement