Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Φίλης: Ιδεοληπτική εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Σε σχολιασμό της συνέντευξης που έδωσε την Τρίτη 21/3 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε ο τομεάρχης Παιδείας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης, εστιάζοντας στο άρθρο 16.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τέτοια η ιδεοληπτική εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που ούτε στους νεκρούς φοιτητές δεν έδειξε σεβασμό.

Τελείως αυθαίρετα, τους εμφάνισε στη χθεσινή συνέντευξη με τον Σ. Θεοδωράκη περίπου ως απαιτούντες την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος! Το ίδιο, τους τραυματίες ή διασωθέντες συμφοιτητές τους.

Είναι ντροπή. Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην τραγωδία των Τεμπών και το άρθρο 16 ή τα επιχειρηματικά σχέδια στην εκπαίδευση που προωθούν ο κ. Μητσοτάκης με την κα Κεραμέως.

Δεν περίμενα όμως τίποτα καλύτερο από αυτούς που μίλησαν για “θυσία” των νέων ή χαρακτήρισαν το έγκλημα στα Τέμπη “ευκαιρία” για αντικοινωνικές μεταρρυθμίσεις, που δήθεν θα “δικαιώσουν” τα θύματα.

Αλλά αν κρίνει κανείς από την τηλεθέαση που έπεσε κάτω απ’ τη βάση, το ξέπλυμα των ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα Τέμπη πήγε μάλλον χαμένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement