Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ένταση ανάμεσα Τσίπρα και Τασούλα – «Σκεφτείτε τις εκφράσεις σας»

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε:«Κάποτε υπήρξε ένα ερώτημα σε εφημερίδα. Ένοχος ή βλαξ. Επιλέξατε αυτοβούλως τη δεύτερη εκδοχή» τόνισε.

Μπορεί η στάση σας να έχει γίνει ανέκδοτο, είναι επικίνδυνο για την δημοκρατία και την πατρίδα. Γιατί ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ήσασταν μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας και δεν είχατε ιδέα…».

Τότε οι βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν έντονα και ο Κώστας Τασούλας τού είπε ότι «κ. Πρόεδρε αυτές τις εκφράσεις θέλω να τις σκεφτείτε λίγο. Είναι άλλης τάξεως».

«Προστατεύστε με από την οχλαγωγία!»

Με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντάει  εξοργισμένος «επιχειρήσατε επί μέρες να μείνουν όλα στο σκοτάδι. Δεν θα επιχειρήσετε να λογοκρίνετε και την πολιτική παρουσία μου και την πολιτική μου τοποθέτηση από αυτό εδώ το βήμα της Βουλής. Σας παρακαλώ πολύ να με προστατεύσετε από την οχλαγωγία όσων τώρα κάνουν ότι ενοχλούνται, ενώ δεν ενοχλούνται που έχουν έναν Πρωθυπουργό που καταπάτησε το Σύνταγμα και το Κράτος Δικαίου».

«Για να σας προστατεύσω το είπα αυτό» απάντησε ο Κώστας Τασούλας.

«Γιατί κύριε Μητσοτάκη, δεν έχω καμία διάθεση να υπονοήσω να πω ότι είστε μειωμένου καταλογισμού, ούτε εξαπατημένος. Είναι πανέξυπνος αλλά και ένοχος» είπε στη συνέχεια ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement