Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια

Aπάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του στη Λαμία, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων.

Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε για τα προβλήματα της περιφέρειας, τις ανάγκες των ανθρώπων της και με την υπερφορολόγηση, τις περικοπές των συντάξεων και την εξόντωση του πρωτογενούς τομέα επιδείνωσε τη ζωή των κατοίκων της. Η Κυβέρνησή μας κρίνεται για το έργο της, το οποίο συγκρίνεται με την καταστροφική διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Αντί άλλης απάντησης στην “κασέτα” που επαναλαμβάνει για τις αιτίες της εισαγόμενης ακρίβειας και στην κινδυνολογία περί ανθρωπιστικής καταστροφής τον φετινό χειμώνα, ας κοιτάξει τη δραστική μείωση των λογαριασμών ρεύματος και τη συγκράτηση τιμών σε βασικά αγαθά. Αυτά έγιναν εφικτά με κομβικές πολιτικές παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, η οποία μάχεται ανυποχώρητα τις κρίσεις.

Τα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται για τον Πρωθυπουργό, σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και την ΕΥΠ, μαρτυρούν τη δολιότητα και την πολιτική του αναισχυντία.

Σε καμιά πολιτισμένη χώρα δεν θα τολμούσε σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό χωρίς ίχνος απόδειξης. Και χρειάζεται περίσσιο θράσος να γίνεται κήνσορας, όταν δύο υπουργοί του, ο κ. Παππάς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δικάζονται για σοβαρά αδικήματα σε Ειδικό Δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement