Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης για τα πλακάτ «stop pushback»: «Κανείς δεν τους έδωσε σημασία, οι Χιώτες νιώσαμε την πολιτική ανοιχτών συνόρων»

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, και βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης, στην μικρή ομάδα η οποία βρέθηκε στην συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο θέατρο Καστρομηνά, στη Χίο και η οποία διαμαρτυρήθηκε για «pushbacks».

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν μία ολιγομελή ομάδα θεατών στις κερκίδες, σήκωσε αυτοσχέδιες κόλλες στις οποίες είχαν γράψει «stop push back».

Ο κ. Μηταράκης ωστόσο, με ανάρτησή του, σχολιάζει άρθρο τοπικής ιστοσελίδας της Χίου η οποία αναφέρει πως αποχώρησε από τη συναυλία εν μέσω αποδοκιμασιών σημειώνοντας πως «κανείς δεν τους έδωσε σημασία».

«Πέρασα πολύ ωραία στη συναυλία χθες, έφυγα στο τέλος. Για μια φορά ο Γιάννης έχει δίκιο! Μια παρέα έγραψε ένα σύνθημα σε χαρτί στην αρχή της συναυλίας. Αυτό σημαίνει φιλελεύθερο δημοκρατικό κράτος, δικαίωμα διαμαρτυρίας χωρίς καμία επίπτωση. Σεβαστό! Αλλά κανείς δεν τους έδωσε σημασία», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην ουσία της διαχείρισης του Μεταναστευτικού ο βουλευτής Χίου με τη ΝΔ επισημαίνει πως «οι Χιώτες νιώσαμε τις επιπτώσεις της πολιτικής ανοικτών συνόρων της αριστεράς. Οι Χιώτες, οι Έλληνες, απαιτούν την φύλαξη των συνόρων μας, όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, θα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές του 2023».

Δείτε την ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

Ανάρτηση από τη συναυλία που είχε κάνει νωρίτερα ο κ. Μηταράκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement