Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Επιμένει σε αερολογίες και κούφια λόγια κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ομιλία του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ο τελευταίος πολιτικός στο πλανήτη που δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης και προσπαθεί, επιμένοντας σε αερολογίες και κούφια λόγια, να την προσάψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας μια φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση, μακριά από τις αγωνίες των πολιτών», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνεχίζει:

«Αυτό που υποδύεται, πως δεν καταλαβαίνει, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κληθεί να διαχειριστεί διαρκείς εξωγενείς κρίσεις και χάρη στις πολιτικές της Κυβέρνησης η πατρίδα και η κοινωνία αντέχουν και στέκονται όρθιες, παρά τα αλλεπάλληλα μείζονα πλήγματα και τις προκλήσεις».

«Αντιθέτως, στην περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, η Ελλάδα πλήρωσε τις καταστροφικές επιλογές του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που όλος ο κόσμος, ακόμη και οι σύντροφοί του στην Ευρώπη, τον θεωρούσαν παράδειγμα ανυποληψίας και αποτυχίας».

Να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, κατά την ομιλία του στην τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ, έκανε λόγο για την ανάγκη ενός άμεσου και ριζοσπαστικού σχεδίου ανάσχεσης της ακρίβειας που κατατρώει το εισόδημα και γιγαντώνει το παραγωγικό κόστος.

«Bλέπουμε το Μητσοτάκης effect στον πληθωρισμό, την ενεργειακή κρίση, την εκτόξευση του κόστους διαβίωσης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος παράλληλα στην αναγκαιότητας μιας προοδευτικής κυβέρνησης για να ενισχύσει την ανάπτυξη και να προστατεύσει την κοινωνική συνοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement