Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα – Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο – Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τα τρία μικρά παιδιά στην Πάτρα και τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείτεαι για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Με αγωνία αναμένεται αύριο στις 12 το μεσημέρι η απολογία της 33χρονης κατηγορούμενης ενώ παράλληλα, αναμένεται η εντολή εκταφής της άτυχης Τζωρτζίνας προκειμένου να εντοπιστεί το tablet το οποίο θάφτηκε κοντά της.

Για την καταγγελία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως είναι απολύτως ψευδής ενώ διευκρίνησε: «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου».

Και συνεχίζει: «Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας» Ενώ τονίζει πως «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

Οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία είναι πανίσχυρες
Αναφερόμενος στο θάνατο του τρίτου παιδιού, της Τζωρτζίνας, ο κ. Θεωδορικάκος τόνισε πως οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία είναι πανίσχυρες. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα.»

Προσέθεσε, επίσης, ότι «Πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Τέλος, διαβεβαίωσε πως το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

Advertisement