Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα κάνουμε τη Βουλή βόθρο για τον Πολάκη

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπου μίλησε για την πρόταση μομφής, αλλά και το επεισόδιο που διαδραματίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του ιδίου και του Παύλου Πολάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Πέμπτη (27/1) ήταν ένα δώρο προς την κυβέρνηση, καθώς της έδωσε τη δυνατότητα επί 3 ημέρες να προβάλλει το έργο της στη Βουλή και να το αντιληφθούν ακόμη καλύτερα οι πολίτες.

Για τον καυγά που είχε με τον κ. Πολάκη στο καφενείο της Βουλής χθες βράδυ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν από τους δημοσιογράφους που έκαναν τα σχετικά ρεπορτάζ. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στάθηκε ειδικά στην αναφορά του κ. Πολάκη για «τσίγκινο σωβρακάκι» και αναρωτήθηκε αν αυτό το ύφος εκφράζει συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κάνουμε τη Βουλή βόθρο, επειδή αυτό είναι το επίπεδο του κ. Πολάκη;», ρώτησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη που δημοσίευσε ο κ. Φουρθιώτης έγιναν κατά την περίοδο που δεν ήταν υπόδικος.

«Αλλά αλήθεια τώρα, θα καταστήσουμε τον κ. Φουρθιώτη πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής του τόπου;», είπε συγκεκριμένα, ασκώντας κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, που αφιέρωσε αρκετό χρόνο της ομιλίας του μιλώντας για το εν λόγω ζήτημα.

Όσον αφορά την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε τη χώρα, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη, τα οποία θα διερευνηθούν. Χαρακτηριστικά, είπε πως η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων θα έπρεπε να είχε απαγορευθεί και στην Αττική Οδό από το βράδυ της Κυριακής, όπως έγινε στην Εθνική Οδό.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, επίσης, πως ο στρατός έπρεπε να είχε αναλάβει δράση νωρίτερα στην Αττική Οδό προκειμένου να προχωρήσει ο απεγκλωβισμός των οχημάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement