Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά σε Χρηστίδη: Κανείς δεν είναι υποψήφιος εξ ονόματός μου

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παύλου Χρηστίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά τού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλά εκ μέρους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε την κυρία Γεννηματά προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και εκείνη του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλά εκ μέρους της.

«Η δήλωση που έκανα την Τρίτη ισχύει απολύτως. Ο ρόλος μου ως προέδρου είναι ρόλος εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει το όνομά μου στην προεκλογική αντιπαράθεση και να μιλά εκ μέρους μου» φέρεται να είπε, σύμφωνα με συνεργάτες της. Αυτή η δήλωση, προφανώς, αφορά όλους όσοι προέρχονται από το γεννηματικό μπλοκ.

Η απάντηση συνεργατών του Χρηστίδη
«Το ανεξάντλητο πολιτικό κεφάλαιο της προέδρου και το προσωπικό κύρος που θωρακίζει την αξιοπιστία των διαδικασιών και την ενότητα του Κινήματος σήμερα και στο μέλλον, το διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού όλοι όσοι σταθήκαμε στο πλευρό της σε όλη την πορεία ανάκαμψης και αναγέννησης της παράταξης.
Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση για μια ανθρώπινη, ζεστή συζήτηση ανάμεσα στην Πρόεδρο και τον Παύλο Χρηστίδη».

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ για να δώσει μια παράταση ορισμένων ημερών στους υποψηφίους. Πιθανολογείται ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα στείλει επιστολή στα μέλη της ΚΕ, διευκρινίζοντας ότι λόγω εκτάκτων συνθηκών και μόνον σε ό,τι αφορά την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων δίνεται παράταση ολίγων ημερών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών δεν αλλάζουν.

Ας σημειωθεί ότι η συλλογή υπογραφών για τη Φώφη Γεννηματά, σταμάτησε με την αιφνίδια εξέλιξη της πορείας της υγείας της, την είσοδό της στο νοσοκομείο και τη δήλωση της ότι δεν θα είναι υποψήφια.

Παρόλα αυτά η αποστολή υπογραφών από πολλά σημεία της χώρας συνεχίστηκε και ο αριθμός ξεπέρασε τις 20.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στην Αθήνα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο τετραήμερης επίσημης επίσκεψης, στο πλαίσιο της οποίας, αύριο, Τρίτη,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ήδη για την Πονταντέρα ταξιδεύουν χιλιάδες λάτρεις του ιταλικού δίτροχου συμβόλου με τις δικές τους Vespa, για να συναντηθούν στις 18-21 Απριλίου στη μεγάλη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E βρέθηκαν στη συγκεκριμένη πίστα, η οποία χρησιμοποιείται (με ολόκληρη τη χάραξή...

Advertisement