Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά αγάπης από το «ΑΡΤΙΟΝ» για τον Παντελή με το ποδήλατο και το τραντζίστορ

Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες των καιρών μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος δημιουργικής έκφρασης και του ευζην «ΑΡΤΙΟΝ», ανοίγει τα πανιά του και βάζει πλώρη για πολλαπλές εκδηλώσεις.

Η  μουσική βραδιά αγάπης «Ορτσα τα πανιά» είναι η πρώτη. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της πισίνας στο ξενοδοχείο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ», την Παρασκευή 20 Αυγούστου  2021, στις 8.30 μ.μ.

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ», θα ταξιδέψει το κοινό αρχικά με τραγούδια της θάλασσας και της ναυτοσύνης, σε στίχους Ν. Καββαδία και Ελύτη. Στη συνέχεια, όλη η συντροφιά θα οδηγήσει σε άλλα μουσικά μονοπάτια και όπου αλλού βγάλει.

Εκεί θα βρίσκονται ο Μπάμπης Κοιλιάρης με όλα του τα μουσικά όργανα, ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της, όπου και θα πουν μερικά τραγουδάκια. Μαζί τους τραγουδιστικά ο Ανέστης Αραμπατζής, η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης, ο Γιάννης Κανταλής και ο Στέλιος Κουμπιάς.

«Η μουσική βραδιά δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο  Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ», αλλά κυρίως αποτελεί αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας.

Τον γνωστό μας Παντελή με το ποδήλατο και το τραντζιστοράκι του. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε να τον γεμίσετε με τον οβολό σας».

Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά  πρωτόκολλα.

Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο ξενοδοχείο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ», τηλ.  22710 44740.

Επιμέλεια – Επικοινωνία : Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος «ΑΡΤΙΟΝ», τηλ. 6937214208.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement