Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Με τις Μπάντες live»: Μια μοναδική συναυλία στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ αποχαιρετά το καλοκαίρι «Με τις Μπάντες», με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο του  Ραδιομεγάρου, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00.

Περισσότερα από 20 συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα θα έρθουν στο Ραδιομέγαρο, για να παίξουν μπροστά σε κοινό, σε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία με τίτλο «Με τις Μπάντες live».

Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο Ζερόμ Καλούτα, ενώ special guest θα είναι ο STK.

Στη σκηνή που θα στηθεί στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ θα ανέβουν τα συγκροτήματα μαθητών γυμνασίων και λυκείων απ’ όλη τη χώρα που μετείχαν στην πρωτοβουλία του ERTFLIX «Με τις Μπάντες».

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, ενώ παράλληλα γύρισαν το πρώτο τους video clip.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να τα ακούσουμε live, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00.

Είσοδος μόνο με Δωρεάν Προσκλήσεις από το more.com by viva

Όσο για το πρόγραμμα… Από rock και pop μέχρι hip hop αλλά και παραδοσιακά και jazz. Όλο το ταλέντο και η ενέργεια που μπήκε… με τις μπάντες στο ERTFLIX, σας περιμένουν να τα απολαύσετε ζωντανά σε μια πραγματική γιορτή για τους νέους και τη μουσική τους.

O αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Κωνσταντίνος Μπουρούνης μίλησε στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ για την πρωτοβουλία αυτή και το ταλέντο των παιδιών, που έρχονται από όλη την Ελλάδα, καθώς και την ποικιλία των μουσικών τους επιλογών.

Πληροφορίες Συναυλίας

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30.

Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή

Η συναυλία θα είναι πλήρως προσβάσιμη για άτομα με αναπηρία και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία ολόκληρης της συναυλίας στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:

Alter Ego, Aurum, Black Velvet, Dark Roses, DEMONICA, French Fries, Garlic Bongs, Green Sound, Omikron Quartet, Painkillers, Red Wire, Rock Explorers, Singularity, Supervoid, The Deterrents, The P.A.G.S., Tradαγμα, Ηλεκtrons, Μ.Ε, Πεντοζαλισμένοι, Συνάφεια, Ταξιδευτές της Παράδοσης κ.ά.

Είσοδος μόνο με Δωρεάν Προσκλήσεις από το more.com by vivaΔεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στον χώρο της συναυλίας

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement