Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του ο Τομ Κρουζ

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) τα 61α γενέθλιά του. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» με τους θαυμαστές του να του έχουν επιφυλάξει μία πολύ θερμή υποδοχή.

Ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι, ο ηθοποιός έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από την πρεμιέρα αφιερώνοντας χρόνο στον κόσμο που ήρθε να τον δει. Συνομίλησε μαζί του, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες, ενώ πόζαρε για πολλές selfies.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο κόκκινο χαλί πριν ακολουθήσει ένα σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Ντάρλινγκ Χάρμπορ.

«Ήταν υπέροχο να περάσω τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!», έγραψε ο Τομ Κρουζ στη λεζάντα της ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάνω τη σκηνή του ICC Sydney, o σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μακουάρι (Christopher McQuarrie) του ετοίμασε μία καταπληκτική τούρτα – έκπληξη εμπνευσμένη από την ταινία, με τον διάσημο πρωταγωνιστή να σβήνει ένα κεράκι έχοντας στο πλάι του τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Αυστραλίας στις 8 Ιουλίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement