Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρυσές Σφαίρες: Τί είπαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για τις υποψηφιότητές τους

Πώς αντέδρασαν οι ίδιοι οι δημιουργοί όταν έμαθαν πως είναι υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα; Πάμε να δούμε…

Τζέιμυ Λι Κέρτις [Τα Πάντα όλα]

«Έχει κανείς σας Άρνικα; Γέμισα μελανιές από τις τσιμπιές που μου έδωσα [για να πιστέψω τα νέα]».

Λίγο αργότερα ανέβασε την αγαπημένη της (μάλλον) εξίσου υποψήφια ταινία για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, τον Μαρσέλ.

Ντανιέλ Κουάν [Τα πάντα Όλα]

Και ο Ντάνιελ Κουάν ανέβασε τουίτ σχετικά με την ταινία Μαρσέλ. Μαζί όμως και ένα συγκινητικό τουίτ σχετικά με τους συνυποψηφίους του.

Έμμα Τόμσον [Καλή τύχη, Λίο Γκράντε]

«Πόσο υπέροχο είναι ότι μια μικρή, ανεξάρτητη ταινία που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας αναγνωρίζεται με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες».

Χιου Τζάκμαν [Ο Γιός]

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο πολύ τις Χρυσές Σφαίρες για αυτή την υποψηφιότητα. Και να πω συγχαρητήρια σε όλους τους αγαπημένους συνυποψήφιους». Σε βίντεο που ανάρτησε πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή ειδικά αυτή τη χρονιά ακριβώς λόγω των υπέροχων ερμηνειών που είδαμε. Πραγματικά σας ευχαριστώ και το εκτιμώ».

Κόλιν Φάρελ [The Banshees of Inisherin]

«Ήταν ομαδική προσπάθεια και μεγάλη μας χαρά να εμφυσήσουμε ζωή στο «The Banshees of Inisherin»… Το να ήμαστε σε θέση να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να έχουμε συνολική εκπροσώπηση από όλα τα μέλη της ομάδας που παρακολουθούν από το σπίτι, κάνει το όλο πράγμα όλο το πιο γλυκό! Όπως είπε ο Μπρένταν, “[έρχονται] ευτυχισμένες μέρες ” και ευχαριστώ Χρυσές Σφαίρες!»

Κέρυ Κόντον [The Banshees of Inisherin]

«Πετάω στα ουράνια, και αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών. Σε αυτό το ταξίδι, αυτό είναι το πιο απολαυστικό μέρος».

Μπρένταν Γκλίσον [The Banshees of Inisherin]

«Αυτό είναι συγκλονιστικό! Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων· ευχαριστώ τις Χρυσές Σφαίρες. Είναι υπέροχο που μπορώ να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα με τους δύο Martin, τον Colin, την Kerry, τον Barry και τον Carter εκ μέρους όλων των εμπλεκόμενων στο Banshees. […]!»

Κάρτερ Μπούργουελ [The Banshees of Inisherin]

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος μαζί με τους Μάρτιν, Κόλιν, Μπρένταν, Κέρι και Μπάρι, για αυτή την ασυνήθιστη ταινία. Είναι ενθαρρυντικό με κάθε τρόπο.»

Ντόλυ Ντε Λεόν [Το Τρίγωνο της Θλίψης]

«Γεια σας από τη Μανίλα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση της ερμηνείας μου στο “Τρίγωνο της θλίψης” με την υποψηφιότητα για βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού [σε δεύτερο ρόλο] σε μια κινηματογραφική ταινία. Αυτό είναι μια στιγμή ορόσημο για την καριέρα μου, ως ηθοποιός που εργάζεται για πάνω από 30 χρόνια, και ακόμη περισσότερο για την εκπροσώπηση της διαφορετικότητας γενικότερα. Ως η πρώτη Φιλιππινέζα ηθοποιός που είναι υποψήφια σε αυτή την κατηγορία, αισθάνομαι πραγματικά μεγάλη τιμή. Η Abigail είναι ένας χαρακτήρας που αποδεικνύει ότι οι υποτιμημένοι και υποεκπροσωπούμενοι άνθρωποι μπορούν να ανέβουν στην κορυφή. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να συναντήσω αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων στα μέλη των Χρυσών Σφαιρών για την αναγνώριση της ερμηνείας μου, όπως και στον Ruben Östlund για τη δημιουργία αυτού του χαρακτήρα στο “Τρίγωνο της θλίψης.” Είμαι επίσης ενθουσιασμένη που και η ίδια η ταινία είναι υποψήφια! Ευψχές για ένα νέο έτος με υγεία και ανυπομονώ να τα πούμε ξανά τον Ιανουάριο».

Ο Ρούμπεν Όστλουντ θέλοντας να επιβραβεύσει την υποψήφια στο “Τρίγωνο της Θλιψης” Ντόλι Ντε Λεόν (Αμπιγκειλ), ανέβασε μια διθυραμβική κριτική για την ερμηνεία της από την LA. Times.

Τζέσικα Τσαστέιν [George and Tammy]

Η περσινή νικήτρια του Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας, με tweet ανέφερε: «Σας ευχαριστώ Χρυσές Σφαίρες για τη σημερινή μου υποψηφιότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε το George and Tammy».

Μπραντ Πιτ – Babylon

Η εταιρία του Μπραντ Πιτ, συμπαραγωγός εταιρία του Babylon, με μια ανάρτηση στο Facebook έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ταινίας.

Σάρα Πόλεϊ [Women Talking]

Μετά την υποψηφιότητα της για Χρυσή Σφαίρα, η καναδέζα Σάρα Πόλεϊ αποφάσισε να ανεβάσει στα κοινωνικά της δίκτυα κριτικές για την ταινία της Women Talking. «Δεν μοιάζει με κια άλλη από τις ταινίες που έχετε δει» έγραψε το Variety.

Χάρισον Φορντ για Κε Χούι Κουάν

O Χάρισον Φορντ πλέκει το εγκώμιο του συμπρωταγωνιστη του στον Ιντιάνα Τζόουνς, τον Κε Χούι Κουάν. «Είναι πραγματικά σπουδαίος στην ταινία “Τα πάντα ολα” που παίζει».

Το Hollywood reporter για τον Τομ Κρουζ (που δεν είναι υποψήφιος)

Όσο για τον Τομ Κρουζ που δεν πήρε υποψηφιότητα (σε αντίθεση με την ταινία του Top Gun Maverick που είναι υποψήφια και για καλύτερη ταινία στην κατηγορία Δράμα, και για καλύτερο τραγούδι σε ερμηνεία Lady Gaga) το Hollywood reporter υποστηρίζει ότι είναι εξαιτιας της στάσης του να επιστρέψει τις προηγούμενες Χρυσές του Σφαίρες το 2021.

Στην πραγματικότητα, ας είμαστε σοβαροί: κάνεις δεν θα τον θυμάται στο Top Gun για την ερμηνεία του σε 10 χρόνια από τώρα. Οπότε… μπορώ και να διαφωνήσω με το έγκυρο κινηματογραφικο περιοδικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement