Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εικόνες – σοκ δείχνουν τουρίστα να κρέμεται σε ύψος 100 μέτρων από κατεστραμμένη γυάλινη γέφυρα

Σε εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, τουρίστας εικονίζεται να κρέμεται από κατεστραμμένη γυάλινη γέφυρα στην Κίνα, σε ύψος 100 μέτρων από το έδαφος.

Η γέφυρα διαλύθηκε όταν δυνατοί άνεμοι, που κινούνταν σε ταχύτητα 90 μιλίων την ώρα, διέλυσαν το γυάλινο δάπεδο της κατασκευής την περασμένη Παρασκευή.

Μια από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον άτυχο τουρίστα να κρατιέται από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, αναμένοντας βοήθεια, ανέβηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο «Weibo», όπου συγκέντρωσε περισσότερες από 4.000.000 θεάσεις.

Έκτοτε, η εικόνα αναπαράχθηκε σε διεθνή κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, όπου πολλοί από τους χρήστες εξέφρασαν τον τρόμο τους για αυτό που συνέβη.

γέφυρα

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αναγκάστηκε να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς σύντομα κατέφθασαν για τη διάσωσή του η αστυνομία, η πυροσβεστική, υπάλληλοι του τοπικού δασαρχείου και επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού της περιοχής.

Αφού απομακρύνθηκε από τη γέφυρα με ασφάλεια, ο τουρίστας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έφερε βαρείς τραυματισμούς και δέχθηκε επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ που του προκλήθηκε από το συμβάν.

Η γέφυρα, η οποία αποτελεί δημοφιλή τουριστική ατραξιόν στο όρος Πιγιάν της Κίνας, έχει κλείσει προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες, έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά και πραγματοποιηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Daily Mail 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement