Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η Disney προσέλαβε πορνοστάρ για την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα»

Η live action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, παρόλο που παραμένει επιτυχία στο box office, και αυτή τη φορά λόγω της συμμετοχής ενός πορνοστάρ στο καστ.

Αρχικά, υπήρξε το ζήτημα της επιλογής μαύρης ηθοποιού για τον ρόλο της Άριελ, της πρωταγωνίστριας γοργόνας που στο καρτούν του 1998 ήταν λευκή και κοκκινομάλλα. Έπειτα, το IMDB άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησής του μετά τις εξαιρετικά αρνητικές κριτικές που έλαβε η ταινία στην ιστοσελίδα.

Τώρα μια άλλη διαμάχη προέκυψε με τον ηθοποιό Στέφανο Τομαντίνι, ο οποίος υποδύεται έναν από τους τρίτωνες στη «Μικρή Γοργόνα».

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω ηθοποιός έχει παρελθόν σε ταινίες για ενήλικες, και συγκεκριμένα σε ταινίες με περιεχόμενο για ομοφυλόφιλους, όπου έφερε το όνομα «Dante Ferrari».

Ο 24χρονος ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των υπεύθυνων του κάστινγκ, οι οποίοι έψαχναν για «πραγματικά σέξι άντρες μοντέλα» και δεν δίστασαν να πάρουν τον Τομαντίνι, εν αγνοία της εμπλοκής του στη βιομηχανία του πορνό.

Η Disney αντιμέτωπισε αντιδράσεις για αυτή την επιλογή του ηθοποιού, ιδιαίτερα καθώς η «Μικρή Γοργόνα» είναι μια ταινία που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.

 

«Δεν είχαν ιδέα για τα πρόστυχα βίντεο του Στέφανο και, δεδομένου ότι η “Μικρή Γοργόνα” είναι το μεγάλο καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ για παιδιά, είναι λίγο ντροπιαστικό για τη Disney», δήλωσε πηγή προσκείμενη στο στούντιο στην εφημερίδα «Toronto Sun».

Επίσης, τα ροζ βίντεο του Τομαντίνι για τα οποία πληρωνόταν πάνω από 1.000 ευρώ τη φορά, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση στο διαδίκτυο.
View this post on Instagram

A post shared by Jason Kanner (@jasonsoul1)

 

Ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από το παρελθόν του και ανέβαζε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της «Μικρής Γοργόνας», αλλά τελικά διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Έτσι, η τελευταία live action ταινία της Disney συνεχίζει να προκαλεί για πάνω από έναν λόγους. Παρόλα αυτά, η ταινία έχει μια καλή πορεία στο box office, καθώς έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 468 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η Disney δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση ή σχόλιο σχετικά με το παρελθόν του Στέφανο Τομαντίνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Η Ημέρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και πραγματοποιείται...

Advertisement