Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γυναίκα 77 ετών παντρεύτηκε… τον εαυτό της [Βίντεο]

ΗΠΑ: Σε έναν κόσμο όπου η αγάπη παίρνει διάφορες μορφές και εκφράσεις, υπάρχουν εκείνοι που επιλέγουν να… γιορτάσουν τον εαυτό τους με μοναδικούς και εμπνευσμένους τρόπους.

Μια τέτοια ιστορία έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο, όταν μια 77χρονη γυναίκα αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της, φορώντας το νυφικό που πάντα ονειρευόταν!

Αυτή η τολμηρή πράξη αυτοεπιβεβαίωσης και… αυτοαγάπης καθήλωσε τις καρδιές των αναγνωστών και άνοιξε συζητήσεις αναφορικά με τη σημασία του να αγαπάμε τον εαυτό μας και να βρίσκουμε την ευτυχία μέσα μας.

 

Σε αυτή την περίεργη κίνηση, η Dottie Fideli, μια 77χρονη γυναίκα από μια μικρή πόλη των ΗΠΑ, η οποία μετά από χρόνια προσωπικής ανάπτυξης και προβληματισμού, αποφάσισε ότι ήταν έτοιμη να κάνει ένα συμβολικό βήμα.

Αυτό ήταν το να… παντρευτεί τον εαυτό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή, προκειμένου να τιμήσει και να γιορτάσει την αξία και την ανεξαρτησία της.

Πρόκειται, όπως ισχυρίζεται, για μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τις κοινωνικές προσδοκίες και να αποδείξει ότι μπορεί κανείς να βρει την ολοκλήρωση και τη χαρά χωρίς να εξαρτάται από τους άλλους.

Περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς που υποστήριξαν ολόψυχα την απόφασή της, αντάλλαξε όρκους με τον εαυτό της σε μια ειλικρινή τελετή γεμάτη γέλιο και δάκρυα χαράς.

Δείτε το βίντεο

Η πράξη της αυτή να παντρευτεί τον εαυτό της προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ιστορία της ενθαρρύνει τους άλλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή συνθηκών, να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους. Φυσικά δεν έλειψαν κι αυτοί που προχώρησαν σε κοροϊδευτικά και πικρόχολα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement