Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο Πούτιν χρησιμοποιεί σωσίες; – Viral βίντεο για τον Ρώσο ηγέτη

Ένα βίντεο έγινε viral στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κοροϊδεύει το κοινό χρησιμοποιώντας σωσίες στα ταξίδια που δεν θέλει να κάνει.

Το βίντεο «πατά» πάνω στους ισχυρισμούς ότι το μοναδικό ταξίδι του Πούτιν μέχρι στιγμής, στα εδάφη που κατέλαβε ο ρωσικός στρατός στην Μαριούπολη πραγματοποιήθηκε από έναν σωσία του Ρώσου ηγέτη. «Ποιος κυβερνά τη Ρωσία;» διερωτάται ο δημιουργός του βίντεο. Δεν είναι, πάντως, σαφές ποιος ακριβώς έφτιαξε το βίντεο αυτό.

Το βίντεο θέτει το ερώτημα: «Ποιος επισκέφτηκε την Μαριούπολη;»

«Οι ειδικοί παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό διαφορές στις φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου», συνεχίζει ο δημιουργός του βίντεο, επικαλούμενος τον αξιωματούχο του Κιέβου, Άντον Γκεραστσένκο, ο οποίος είχε δημοσιεύσει τρεις εικόνες με το πηγούνι του Πούτιν, αμφισβητώντας ότι ανήκαν στον ίδιο άνδρα. «Τι συμβαίνει με το πιγούνι σου, Πούτιν;», έγραφε χλευαστικά ο Ουκρανός.

Δείτε το βίντεο:

Πούτιν

Αυτό είναι αδύνατο, ακόμα κι αν έκανε ενέσεις botox», αναλύει το βίντεο, εξετάζοντας φωτογραφίες του Ρώσου ηγέτη.

Ο Πούτιν πιστεύεται ευρέως ότι έκανε τακτικά πλαστικές επεμβάσεις καθώς είχε αρχίσει να…γερνάει, συγκεκριμένα από τότε που έγινε αναπληρωτής πρόεδρος, το 1999.

Καθώς η υγεία του φέρεται να επιδεινώνεται, εν μέσω φημών για καρκίνο και πρώιμου σταδίου της νόσου του Πάρκινσον, οι θεωρίες περί πλαστικών επεμβάσεων έδωσαν την θέση τους σε θεωρίες που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να χρησιμοποιεί σωσίες στα ταξίδια που δεν θέλει να κάνει, φοβούμενος μην ταλαιπωρηθεί.

Πούτιν

«Προφανώς ο πιο “αδύναμος” σωσίας στάλθηκε στη Μαριούπολη», αναφέρει το βίντεο στα ρωσικά. «Ξέχασαν να του βάλουν το σαγόνι»!

Πούτιν

Ο δημιουργός του βίντεο αναρωτιέται, ακόμα, αν εκείνος ο σωσίας φορούσε ψεύτικα δόντια.

Πούτιν

Το κλιπάκι ολοκληρώνεται με το ερώτημα: «Τελικά, πόσους Πούτιν έχουμε;

Ποιος κυβερνά τη Ρωσία;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement