Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πιλότος κάνει τον κύκλο με αεροπλάνο για να δείξει στους επιβάτες το βόρειο σέλας

Ένας πιλότος της EasyJet έκανε στροφή 360 μοιρών για να χαρίσει στους επιβάτες μια εκπληκτική θέα του Βόρειου Σέλας. Το αεροπλάνο ταξίδευε από την Ισλανδία προς το Μάντσεστερ, καθώς το βόρειο σέλας φώτιζε τον ουρανό του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια σπάνια εμφάνιση. Ο επιβάτης Άνταμ Γκρόουβς, από το Λυμ του Τσέσαϊρ, δήλωσε ότι το «απίστευτο» θέαμα «απογείωσε» το τετραήμερο ταξίδι του, στο οποίο αρραβωνιάστηκε. Ήρθε καθώς η χώρα απόλαυσε μια δεύτερη νύχτα με θεαματική θέα.

Ο κ. Γκρόουβς είπε ότι o ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του Τζάσμιν Μαπ βρίσκονταν στη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου, το οποίο απογειώθηκε από το Ρέικιαβικ, και δεν θα μπορούσαν να δουν τα φώτα αν δεν ήταν «πολύ ευγενικός» ο πιλότος. Το ζευγάρι είχε περάσει ολόκληρο το ταξίδι του στην Ισλανδία κυνηγώντας το σέλας χωρίς επιτυχία. Το Ηνωμένο Βασίλειο απόλαυσε μια δεύτερη νύχτα θεαματικής θέασης των φώτων το βράδυ της Δευτέρας. Ο κ. Γκρόουβς δήλωσε: «Ελπίζαμε να τα δούμε όσο ήμασταν εκεί έξω, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία». «Απογειωθήκαμε και στα μισά της πτήσης ο πιλότος έσβησε όλα τα φώτα και η θέα φαινόταν από το αριστερό παράθυρο». « Όμως, εμείς καθόμασταν στη δεξιά πλευρά και μετά από λίγα λεπτά ο πιλότος γύρισε πίσω και έκανε έναν γύρο 360 μοιρών για να το δουν όλοι».

Ο Άνταμ Γκρόουβς έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του Τζάσμιν Μαπ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ισλανδία

Η εμπειρία αυτή επιστέγασε ένα ταξίδι-αστραπή για το ζευγάρι, δήλωσε ο κ. Γκρόουβς, καθώς η κοπέλα του αποδέχθηκε την πρόταση γάμου του σε ένα σημείο ομορφιάς στη νότια ακτή του νησιού.

Η κ. Μαπ δήλωσε: «Ο αρραβωνιαστικός μου είπε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: «Μετά από μέρες που βγαίναμε από το αυτοκίνητο με κάθε ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να βρούμε το βόρειο σέλας χωρίς να το εντοπίσουμε, το να τα δούμε επιτέλους στον ουρανό ήταν το τέλειο τέλος σε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι».

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε: «Χαιρόμαστε που ο κυβερνήτης μπόρεσε να εκτελέσει έναν ελεγχόμενο ελιγμό προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να παρακολουθήσουν από αέρος μια εκπληκτική εμφάνιση ενός από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της φύσης».

«Το πλήρωμά μας κάνει πάντα τα πάντα για τους πελάτες μας και είμαστε ευτυχείς που μπορέσαμε να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή θέα μαζί τους».

Πηγή: BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement