Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σκηνικά…Φαρ Ουέστ σε πτήση της Thai Airways: Άγριο ξύλο μεταξύ επιβατών [βίντεο]

Αναταράξεις…είχε μια πτήση που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης προς την Καλκούτα της Ινδίας, αλλά όχι λόγω του καιρού.

Στην εν λόγω πτήση της Thai Airways, μια διένεξη μεταξύ επιβατών εξελίχθηκε σε κανονική…μάχη. Δύο άνδρες, που λογομάχησαν για άγνωστους έως τώρα λόγους, κατέληξαν να σηκωθούν όρθιοι και να πιαστούν στα χέρια. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές.

«Κάτσε ήσυχα!» ακούγεται να λέει ο ένας εκ των δύο ανδρών στον άλλο, στην αρχή του βίντεο. «Άσε κάτω το χέρι σου», απαντά ο άλλος και σύντομα γίνεται η…έκρηξη.

Ο ένας άνδρας βγάζει τα γυαλιά του και χτυπά τον άλλον επιβάτη, ενώ τον «βοηθούν» και οι φίλοι του. Ο δεύτερος φαίνεται να υπερασπίζεται τον εαυτό του ενώ οι άλλοι επιβάτες του αεροπλάνου φωνάζουν στον πρώτο άνδρα να σταματήσει.

Από την αρχή του καβγά, μια αεροσυνοδός προσπαθεί να ηρεμήσει τον οξύθυμο επιβάτη και να προλάβει τα χειρότερα. Μόλις αρχίζει το ξύλο απομακρύνεται, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει με μία συνάδελφό της για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τον οξύθυμο άνδρα στο βίντεο λέγοντας ότι τέτοιοι επιβάτες πρέπει να μπαίνουν σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων.

Άλλοι αναρωτήθηκαν πώς θα μπορούσε κάποιος να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο σε μια πτήση, ενώ κάποιοι είπαν ότι «λυπούνται» τα πληρώματα καμπίνας που πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement