Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άνδρας με 102 παιδιά δεν θέλει να αποκτήσει άλλο για «οικονομικούς λόγους»

«Ως εδώ, έκλεισα ως πατέρας», δήλωσε στις 12 συζύγους του ο 67χρονος Musa Hashya από την Ουγκάντα, μετά τη γέννηση του 102ου παιδιού του.

Στην Ουγκάντα, η πολυγαμία είναι επιτρεπτή και ο κ. Hashya την έχει αξιοποιήσει στο έπακρο, αφού στα 67 του έχει τεκνοποιήσει 102 φορές και έχει αποκτήσει 568 εγγόνια. Παρόλα αυτά, ο άνδρας δεν επιθυμεί πλέον να συνεχίσει, αναλογιζόμενος τις δυσκολίες του να συντηρήσει και ένα 103ο παιδί.

Έτσι, ο κ. Hashya ζήτησε από τις 12 συζύγους του να ξεκινήσουν να λαμβάνουν αντισυλληπτικά, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα έξοδα του νοικοκυριού και να έχουν εξασφαλισμένο το φαγητό όλα τα ήδη υπάρχοντα μέλη της οικογένειας.

«Το εισόδημά μου γίνεται όλο και μικρότερο με τα χρόνια λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη», είπε χαρακτηριστικά.

«Παντρεύτηκα τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μία γυναίκα;», εξήγησε αναφορικά με τις επιλογές του.

Όλες οι γυναίκες του ζουν στο ίδιο σπίτι, ώστε να μπορεί να τις «παρακολουθεί», και να μην έχει αμφιβολίες για το αν θα είναι πιστές ή όχι. Η νεότερη σύζυγός του, η Zulaika, μητέρα 11 παιδιών του, δήλωσε: «Δεν πρόκειται να κάνω άλλα παιδιά. Είδα πως η οικονομική μας κατάσταση χειροτερεύει, επομένως τώρα παίρνω αντισυλληπτικό χάπι».

Το μεγαλύτερο παιδί του 67χρονου άνδρα είναι 21 χρόνια μεγαλύτερο από τη νεότερη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement