Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νερό ΘΕΟΝΗ: Χρυσός Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας για τη δεκαετία 2010-2020 με διπλή διάκριση

Δύο ακόμα αξιοσημείωτες βραβεύσεις ενισχύουν τη θέση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ στην κορυφή! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, με 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, τιμήθηκε με διπλή διάκριση στον θεσμό «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αναδείχτηκε πρωταγωνίστρια εταιρία που ξεχώρισε για τις οικονομικές της επιδόσεις τη δεκαετία 2010-2020, λαμβάνοντας το βραβείο «Greek Business Champion» ενώ παρέλαβε και την τιμητική διάκριση «Solidarity Εxcellence Award»,  για την προσήλωση της εταιρίας στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξε απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Μέσα σε λίγα χρόνια, η ΘΕΟΝΗ Α.Ε. κατάφερε να αναδειχτεί σε ένα υπολογίσιμο, υγιές κομμάτι του Ελληνικού επιχειρείν. Η πορεία μας και η συγκεκριμένη βράβευση αποτελούν μια σπουδαία συλλογική κατάκτηση. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, που αναδεικνύουν την Ελληνική παρουσία και στο διεθνές στερέωμα».

Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., σημειώνοντας: «Η πορεία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. μας γεμίζει ικανοποίηση και η αγάπη του κόσμου ενισχύει την παρουσία μας στο Ελληνικό επιχειρείν».

Ως «Greek Business Championεπιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019, με το ΘΕΟΝΗ να συγκαταλέγεται στους Άριστους της Ελληνικής Οικονομίας.

Η λαμπερή Τελετή Απονομής του ετήσιου θεσμού «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τη Direction Business Network. Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις των ισχυρότερων Ελληνικών εταιριών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement