Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αντόνιο Μπαντέρας: Το «άκυρο» στις Ελληνίδες θαυμάστριες που προκάλεσε πολλές συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο Αντόνιο Μπαντέρας συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη Θεσσαλονίκη, στα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer». Σε ένα από τα πολλά διαλείμματα έγινε κάτι που προκάλεσε εντύπωση…

Ροζ φλαμίνγκο, ψάθινα καπέλα, μαγιό, στρώματα σε σχήμα ανανά και παγωτού, μάσκες θαλάσσης, ρόλερ και σκέιτ! 24 Bell Str. αντί για Πολυτεχνείου και speed limit 15, με φόντο φοίνικες, θάλασσα, πάγκους με καλοκαιρινά είδη, καφέ και αμερικανικά οχήματα Mustang και Linkoln. «Action» και κομπάρσοι ντυμένοι με χρωματιστά ρούχα, με ποδήλατα και ρόλερ πηγαινοέρχονται στο κέντρο της Νέας Μηχανιώνας που για ώρες μετατράπηκε σε Μαϊάμι.

Ο δήμος Θερμαϊκού και συγκεκριμένα η Νέα Μηχανιώνα, πρωταγωνίστησε χθες (Τρίτη 6 Ιουλίου) με αφορμή τις κινηματογραφικές σκηνές που γυρίστηκαν για την χολυγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας. Από τις 07.00 το πρωί είχαν ήδη ξεκινήσει οι εμπλεκόμενοι της παραγωγής να μεταμορφώνουν την κεντρική οδό της Νέας Μηχανιώνας, την οδό Πολυτεχνείου σε 24 Bell Str.

Και αφού στήθηκαν οι υπαίθριοι πάγκοι, φουσκώθηκαν και κρεμάστηκαν τα στρώματα θαλάσσης και τα T-shirts στις κρεμάστρες του υποτιθέμενου καταστήματος με τα καλοκαιρινά είδη, μπήκαν και ταμπέλες όπως «welcome back», «promotion 50%» και «youth store».

Κρεμάστηκε και η αμερικανική σημαία ψηλά, σε επίμαχο σημείο σε τοίχο του κεντρικού δρόμου όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, άλλαξαν ονομασία τα καφέ, έγιναν «premium coffee house». Ήρθαν φορτηγά, ξεφόρτωσαν εξωτικά φυτά, φοινικοειδή αλλά και μπουκαμβίλιες.

«Είναι κάτι τελείως καινούργιο για εμάς να γυρίζεται εδώ μια ταινία του Χόλυγουντ» έλεγαν στο grtimes.gr, κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας, όλων των ηλικιών που έδωσαν το παρών στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ενθουσιασμός των κατοίκων και των παρευρισκόμενων μεγαλώνει με την άφιξη του εντυπωσιακού Barracuda, αλλά και των υπολοίπων οχημάτων – επτά στο σύνολο- δυο Mercedes, ένα Jeep, μια Linkoln, δυο Mustang, ένα Chevrolet- καθώς και μια μηχανή.

Η ώρα έχει πάει 16.00 και οι γύρω αναρωτιούνται, για το εάν τελικά, θα έρθει ο Αντόνιο Μπαντέρας, στην περιοχή τους. Κανείς δεν γνωρίζει, διότι, τόσο απλά, κανείς από την παραγωγή, δεν αφήνει και δεν επιτρέπει να διαρρεύσει απολύτως τίποτα.

Στις 16.25 εμφανίστηκε στο επίμαχο σημείο ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος κάθισε σ’ ένα σκαμπό, έπινε το τσάι του, διάβαζε την εφημερίδα του και έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε έναν καβγά που δημιουργήθηκε από κάτι που ‘έκλεψε’ η Joy. Επενέβη ο Αντόνιο, και «πάμε ξανά, στοπ, action, στοπ, action».

«Αντόνιο, ένα αυτόγραφο» ζήτησαν κάποιες κυρίες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η παραγωγή όμως τις απομάκρυνε. Η Νέα Μηχανιώνα για λίγες ώρες έγινε Μαϊάμι’ ούτε στα πιο τρελά της όνειρα… Και όμως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Και σήμερα οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο...

ΧΙΟΣ

Ο Πρόεδρος και  τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  Χαλκειούς  σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης των κατοίκων του Χωριού εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Αστυνομική Δνση...

Advertisement