Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Απίστευτη εκδίκηση: Γυναίκες που είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα τον παράτησαν και πήγαν ταξιδάκι μαζί!

Μια ξεχωριστή εκδίκηση επιφύλασσαν στον άνδρα που τις εξαπάτησε οι 2 γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλη σχέση, παρασύροντάς τον σε ταξίδι στην Τουρκία στο οποίο τελικά πήγαν…οι δυο τους.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από εννιά μήνες, οπότε και η 26χρονη Σόφι Μίλερ αποφάσισε να συνάψει σχέση με τον 34χρονο «Άνταμ». Τότε, η Σόφι δεν θα μπορούσε να έχει υποψιαστεί ότι ο άνδρας των ονείρων της ήταν ήδη δεσμευμένος με μια 33χρονη, ονόματι Κρίστεν Μπίσοπ. Η Μπίσοπ είχε γνωριστεί με τον «Άνταμ» μέσω μιας εφαρμογής. Μετά από μερικούς μήνες απανωτών ραντεβού και αφού είχαν δει ότι ταιριάζανε, οι δύο τριαντάρηδες αποφάσισαν να παραθερίσουν μαζί στην Τουρκία, όπου θα περνούσαν 3 ημέρες στην Καππαδοκία, προτού μεταφερθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τέσσερις ημέρες πριν αναχωρήσει με τον καλό της για Τουρκία, η 33χρονη Μπίσοπ έλαβε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της. Το μήνυμα προερχόταν από την Μίλερ, η οποία έλεγε στην Μπίσοπ πολύ ευγενικά: «Γεια σου, μόλις έμαθα για την ύπαρξή σου. Βγαίνω με τον Άνταμ εδώ και εννέα μήνες. Σκέφτηκα ότι θα ήθελες και εσύ να μάθεις για εμένα. Αν έχεις ερωτήσεις, κάλεσέ με».

Καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, η Μπίσοπ είχε ερωτήσεις, αποφάσισε να κάνει μια βιντεοκλήση με την Μίλερ, η οποία μάλιστα βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο διαμέρισμα του Άνταμ. Αφού συστηθήκανε και λύσανε τις απορίες τους, οι δυο κοπέλες ξεκίνησαν να καταστρώνουν την από κοινού εκδίκησή τους.

Σύμφωνα με το σχέδιό τους, η Μπίσοπ δεν θα ακύρωνε το ταξίδι της με τον Άνταμ. Αντ’ αυτού, θα πήγαινε μαζί του στην Τουρκία κανονικά. Η έκπληξη που θα περίμενε εκεί τον Άνταμ ήταν η εμφάνιση της δεύτερης μνηστής του, η οποία θα ταξίδευε την ίδια μέρα για Καππαδοκία, σε άλλη πτήση.

Η Μίλερ έφτασε στο αεροδρόμιο μερικές ώρες πριν από τον Άνταμ και την Μπίσοπ. Στέλνοντας ένα μήνυμα στην σύμμαχό της, κανόνισε να συναντηθεί μαζί της στις γυναικείες τουαλέτες του αεροδρομίου. Εκεί, οι δυο γυναίκες έβγαλαν μαζί μερικές σέλφι, τις οποίες θα παρουσίαζε μέσα σε λίγη ώρα η Μπίσοπ σ’ έναν έκπληκτο Άνταμ, ανακοινώνοντάς του ότι είχε αλλάξει την κράτηση στο ξενοδοχείο και ότι σκόπευε να περάσει τις διακοπές της με την…Μίλερ.

«Έμεινε λίγο άφωνος», θυμάται τώρα η Μπίσοπ, η οποία ζήτησε από τον Άνταμ να μην της ξαναμιλήσει ποτέ. «Πρώτη φορά τον έβλεπα έτσι!»

Η χαριστική βολή ήρθε με την εμφάνιση της Μίλερ, η οποία στο σημείο αυτό εξήλθε από την τουαλέτα, κάνοντας τον Άνταμ  να γουρλώσει τα μάτια του έτι περαιτέρω. Αφήνοντάς τον εραστή τους σύξυλο, οι δυο γυναίκες αναχώρησαν από το αεροδρόμιο και πέρασαν τις- σίγουρα αξέχαστες- διακοπές τους μαζί, επισκεπτόμενες χαμάμ και καφενεία και απολαμβάνοντας βαρκάδες στα νερά του Βοσπόρου (δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι των κοριτσιών εδώ).

Αποφασισμένες να το πάνε μέχρι τέλους, οι κοπέλες επέστρεψαν στο Τέξας, απ’ όπου και προέρχονται, επιβαίνοντας στην ίδια πτήση με τον Άνταμ. Οι δυο φιλενάδες κάθισαν ακριβώς πίσω από τον πρώην σύντροφό τους, συζητώντας και χαχανίζοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της 12ωρης πτήσης.

Εκ των υστέρων, η Μπίσοπ αναγνωρίζει πως ο Άνταμ φαινόταν εξαρχής για…μπερμπάντης. Όπως λέει, ο 34χρονος εξαφανιζόταν πολλές φορές τα βράδια, λέγοντας ότι έχει δουλειά ή ότι θα πήγαινε για…κυνήγι με τα «παιδιά».

«Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας», λέει τώρα η Μπίσοπ προς όλες τις γυναίκες. «Να ξέρετε την αξία σας και να στηρίζετε η μια την άλλη».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement