Στην εκπομπή του Γιώργου Λάγιου φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας για τις προγαμιαίες σχέσεις, όσα επιβάλλει η εκκλησία και τη σχέση της με τον Θεό.
Όπως σημειώνει, δεν θεωρεί αμάρτημα το να αποκτήσει κανείς παιδί εκτός γάμου, ενώ παραδέχεται πως έχει εμφανιστεί μπροστά της ο ίδιος ο Χριστός.
«Δεν είμαι αυστηρή γενικά σε τίποτα. Δεν μ’ αρέσει, δεν φοράω παρωπίδες, δεν είμαι απόλυτη. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι η προγαμιαία σχέση είναι αμαρτία. Να το πω κι αυτό. Πιστεύω βαθιά στο Χριστό, τον έχω δει μπροστά μου, έχω βιώσει πάρα πολλά πράγματα
«Δεν είπε ποτέ ο Χριστός “κάνε αυτό, εκείνο μην το κάνεις”. Πολλά πράγματα είναι δημιουργήματα του ανθρώπου από αυτά που λέει η εκκλησία. Άλλο η πίστη και η θρησκεία μας και άλλο η εκκλησία. Εγώ λίγο τα διαχωρίζω αυτά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι αμαρτία, το να κάνεις φόνο, το να κλέψεις και τα λοιπά και τα λοιπά. Αλλά το να βρεθούν δύο άνθρωποι μαζί και να μην είναι παντρεμένοι, εγώ δεν το θεωρώ αμαρτία.
Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν έχω παντρευτεί και τα δύο μου παιδιά τα έκανα εκτός γάμου. Είναι ευλογία από το Θεό».





















