Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» βρέθηκε σήμερα ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, όπου μίλησε αρχικά για την κόρη του, Ιωάννα, που ασχολείται με το τραγούδι.
«Με ενδιαφέρει το παιδί μου να κάνει αυτό που της αρέσει. Από πολύ μικρή ήξερε τι ήθελε και ήμουν ευτυχής. Όταν βλέπεις ένα παιδί να ξέρει τι θέλει, σε ησυχάζει κάπως.
Μου αρέσει που ασχολείται με τη μουσική, γιατί είναι ένας χώρος που δεν τον ήξερα καθόλου. Μου αρέσει που έχω μια επαφή με αυτό τον χώρο, έστω και από μακριά. Δεν θα είχα πρόβλημα βέβαια να ήταν στο χώρο του θεάτρου, αρκεί να το ήθελε», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.
Για τη σύζυγό του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ανέφερε: «Προσπαθούσα να ζήσω το ‘τώρα’. Αυτό το ‘τώρα’, το οποίο το διεκδικούσες κάθε μέρα, έγινε ‘για πάντα’ σιγά σιγά. Νομίζω είναι μία επιλογή που κάνει ο καθένας. Είναι μία συνειδητή επιλογή. Επιλέγω να κάνω έναν άνθρωπο ευτυχισμένο κάθε μέρα.
Ο έρωτας είναι εγωιστικό συναίσθημα, αλλά για μένα έπαιζε ρόλο και ο άλλος. Τι μπορώ να δώσω στον άλλον για να τον κάνω ευτυχισμένο, για μένα είναι βασικό σε μία σχέση. Είμαι ευτυχισμένος εάν ο άλλος είναι ευτυχισμένος».






















