Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα – Ο Αντώνης Κανάκης έριξε καταγγελτική αυλαία: “Δυστυχώς η σεζόν είχε δυο πρόσωπα”

“Έχει αλλάξει ο κόσμος ρε γαμ…ο και γίνονται πολύ παράξενα πράγματα. Από πέρσι, από τα Τέμπη, δεν έχουμε συνέλθει ακόμα” εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης.

Για τελευταία φορά την φετινή τηλεοπτική σεζόν ήρθε ο Αντώνης Κανάκης με το «Ράδιο Αρβύλα» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Η καθημερινή σατιρική εκπομπή ολοκλήρωσε τον νέο της κύκλο με τον παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη να ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου και να εξηγεί γιατί αυτή η σεζόν είχε δυο πρόσωπα.

Έτσι, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την σταθερή του υποστήριξη επισημαίνοντας, παράλληλα, προσωπικούς του προβληματισμούς. «Είναι το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για τη σεζόν, ξεκινήσαμε Νοέμβριο και είναι τέλη Απριλίου. Πριν από το Πάσχα κάθε σεζόν τελειώνουμε και για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, ήταν μια σεζόν για εμάς που είχε δυο πρόσωπα. Το ευχάριστο και το δυσάρεστο. Το δυσάρεστο είναι όλη αυτή η σαπίλα, η οποία ζούμε γύρω μας και μας επηρεάζει πλέον πάρα πολύ. Έχει αλλάξει ο κόσμος ρε γαμ…ο και γίνονται πολύ παράξενα πράγματα. Από πέρσι, από τα Τέμπη, δεν έχουμε συνέλθει ακόμα. Δηλαδή από την αλλαγή που έγινε στην ψυχολογία μας σε σχέση με την εκπομπή και την επικοινωνία, δεν έχουμε έρθει στα ίσια μας και δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε».

«Πέρσι ζήσαμε την τραγωδία αυτή, φέτος ζήσαμε το άλλο έγκλημα. Την πιο ξεδιάντροπη συγκάλυψη που έχει γίνει ποτέ με την αλαζονεία του 41% μέσα στα μούτρα μας. Μια συγκάλυψη που μας γέμισε οργή, θλίψη και προσέβαλε πρώτα τους ανθρώπους που «έφυγαν» και τις οικογένειες τους και μετά τη νοημοσύνη όλων μας. Η οποία έγινε με έναν τρόπο απίστευτο, μπροστά στα μούτρα μας, προκειμένου να θαφτούν οι πραγματικές ευθύνες για αυτό το έγκλημα».

«Ζήσαμε λοιπόν αυτό το πράγμα φέτος και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίσαμε για πρώτη φορά να ανοίξουμε τις πόρτες μας και να ζητήσουμε συζήτηση, να προσκαλέσουμε και να φιλοξενήσουμε πολιτικό αρχηγό και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό το θέμα. Ο οποίος βέβαια έστριψε δια του αρραβώνος και απέφυγε αυτή τη συνέντευξη σαν τον διάολο. Από τη μια μπορεί να είναι ένα παράσημο για εμάς το να αποφεύγει ο πρωθυπουργός να έρθει εδώ αλλά από την άλλη είναι θλιβερό και δυσάρεστο γιατί οφείλει κάποια στιγμή να μιλήσει επιτέλους. Όχι σε αυτές τις συνεντεύξεις που πάει και δίνει, είναι θλιβερό και σχεδόν ντροπή να κρύβεται ο πρωθυπουργός της χώρας για κάτι που έχει πληγώσει όλη τη χώρα».

«Υπήρχε όμως και το όμορφο κομμάτι που είναι η επικοινωνία μαζί σας, οι στιγμές που περνάμε εδώ, το γεγονός ότι θεωρώ πως βρισκόμαστε αυτή την ώρα εμείς και εσείς και είναι κάτι όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει. Για αυτό και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όπως ευχαριστούμε και όλους τους συνεργάτες μας πάρα πολύ, οι οποίοι δίνουν όλον τον εαυτό τους» πρόσθεσε, επίσης, ο Αντώνης Κανάκης στο τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για την φετινή σεζόν το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 για να ακουστεί, λίγη ώρα αργότερα, το γνώριμο πια τραγούδι και να αποχωρήσει όλη η τηλεοπτική παρέα από το πλατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement