Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Η ατάκα για Βίσση και Πάολα – “Τι εννοείτε δυνατά ονόματα;” | Zappit

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για το Survivor και τη Eurovision.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησαν τα συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου τραγούδησε στο πάρτι της ένωσης του Survivor.

«Ήταν ωραίο που ξαναπήγα, θυμήθηκα εκείνη την εμπειρία και χάρηκα που είδα κάποιους συνεργάτες από το παρελθόν. Είχαν πολλή χαρά τα παιδιά και πολλή ενέργεια», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

«Τραγούδησε και ο Γιώργος (Λιανός) και τα παιδιά. Θα τα δείτε σύντομα, δεν θέλω να πω περισσότερα», πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο τραγουδιστής.

«Το Voice είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Έχω συνδεθεί πολλοί και με τους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους έχουμε μεγάλη αγάπη, αλλά και το παιχνίδι ως παιχνίδι», απαντά ο Σάκης Ρουβάς σε σχετική ερώτηση.

«Τι εννοείτε «δυνατά ονόματα»; Εμένα περιμένετε να σας πω αν είναι δυνατά ονόματα; Και η κυρία Βίσση και η Πάολα είναι σπουδαίες, το έχουν αποδείξει», επισημαίνει ο τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε τις δύο τραγουδίστριες στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε τη θετική του ενέργεια στη Μαρίνα Σάττι, ευχόμενος καλή επιτυχία στην εκπρόσωπο της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα μοντέλα της DFSK, που συνδυάζουν την αξιοπιστία, την τεχνολογία και την αυξημένη πρακτικότητα με την ακαταμάχητη σχέση ποιότητας-τιμής, είναι έτοιμα να κάνουν δυναμική...

Advertisement