Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Amazon Prime Video: 5 ταινίες με λάμψη από Όσκαρ που δεν πρέπει να χάσετε

Το Amazon Prime Video, γνωστό και απλά ως Prime Video λειτουργεί και στην Ελλάδα και προσφέρει ψυχαγωγία για κάθε γούστο.

Σημαντικές ταινίες και πρωτότυεπς σειρές, αλλά και κλασικές ταινίες και σειρές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση, είναι τώρα διαθέσιμες στο Amazon Prime Video.

Δείτε μερικές από τις 5 πιο σημαντικές ταινίες που είναι διαθέσιμες αυτή την περίοδο.

Saltburn

Η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Έμεραλντ Φένελ παρουσιάζει μια τρομερή ιστορία. Προσπαθώντας να βρει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο Όλιβερ Κουίκ (Μπάρι Κέογκαν) μπλέκεται στον κόσμο του χαρισματικού και αριστοκρατικού Φίλιξ Κάτον (Τζέικομπ Ελόρντι) που τον προσκαλεί στο Σάλτμπερν, την έπαυλη της οικογένειάς του, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Σκηνοθεσία: Έμεραλντ Φένελ. Παραγωγοί: Έμεραλντ Φένελ, Τζόσι ΜακΝαμάρα, Μάργκο Ρόμπι. Πρωταγωνιστούν: Μπάρι Κέογκαν, Τζέικομπ Ελόρντι, Ρόζαμουντ Πάικ.

Everybody’s Talking About Jamie

Παρά τα εμπόδια, ο 16χρονος Τζέιμι έχει το θεσπέσιο σθένος να ακολουθήσει το αντισυμβατικό όνειρό του σ’ αυτήν την εμψυχωτική αληθινή ιστορία που έγινε μουσικό υπερθέαμα.
Ο Τζέιμι είναι δεκαέξι χρονών και δεν ταιριάζει με τον κόσμο γύρω του – σε αντίθεση με το να επιλέξει ένα «πραγματικό» επάγγελμα, ονειρεύεται να γίνει drag queen. Αβέβαιος για το μέλλον του, ο Τζέιμι γνωρίζει ένα πράγμα σίγουρα: ο ίδιος θα κάνει αίσθηση.

Με την υποστήριξη της αγαπημένης του μητέρας και των υπέροχων φίλων του, ο Τζέιμι ξεπερνάει τις προκαταλήψεις, σηκώνει ανάστημα σε όσους τον εκφοβίζουν και βγαίνει από το σκοτάδι πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το όνειρό του

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Μπάτερελ. Παραγωγοί: Μαρκ Χέρμπερτ, Πίτερ Κάρλτον, Άρνον Μίλτσαν. Πρωταγωνιστούν: Μαξ Χάργουντ, Σάρα Λάνκασαϊρ, Λόρεν Πατέλ.

The Burial

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, όταν μια συμφωνία στραβώνει, ο εργολάβος κηδειών Τζερεμάια Ο’Κιφ (ο κάτοχος Oscar Τόμι Λι Τζόουνς) επιστρατεύει τον χαρισματικό δικηγόρο Γουίλι Ε. Γκάρι (ο κάτοχος Oscar Τζέιμι Φοξ) να σώσει την επιχείρηση. Αποτέλεσμα: οξυμένα πνεύματα και κωμικές καταστάσεις καθώς το δίδυμο ξεμπροστιάζει εταιρική διαφθορά και φυλετικές αδικίες σε μια εμψυχωτική ιστορία θριάμβου.

Σκηνοθεσία: Μάγκι Μπετς. Παραγωγοί: Σελίν Ρατρέι, Τρούντι Στάιλερ, Τζέιμι Φοξ, Ντατάρι Τέρνερ, Τζενέτ Καν, Άνταμ Ρίτσμαν, Μπόμπι Σρίβερ. Πρωταγωνιστούν: Τόμι Λι Τζόουνς, Τζέιμι Φοξ, Τζούρνι Σμολέτ.

A Million Miles Away

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του μηχανικού πτήσης της NASA Χοσέ Χερνάντεζ, η ταινία Ένα Εκατομμύριο Μίλια Μακριά ακολουθεί αυτόν και την οικογένειά του από το Μεξικό μέχρι την κοιλάδα Σαν Χοακίν και 200 μίλια πάνω από τη Γη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Με την υποστήριξη της οικογένειάς του, η αποφασιστικότητα του Χοσέ τον οδηγεί στην ευκαιρία να πραγματοποιήσει τον άπιαστο στόχο του.

Σκηνοθεσία: Alejandra Márquez Abella. Παραγωγοί: Mark Ciardi, Campbell McInnes, Rick Telles, Benito Martinez, Kyle Convissar, Mark Anthony Little, Stacy Perskie, Andrea Gamboa. Πρωταγωνιστούν: Michael Peña, Rosa Salazar.

Red, White, and Royal Blue

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ των ΝΥΤ, το «Κόκκινο, Λευκό & Βασιλικό Μπλε», επικεντρώνεται στον Άλεξ, γιο της Προέδρου, και τον Πρίγκιπα της Βρετανίας Χένρι, των οποίων η κόντρα ίσως προκαλέσει πρόβλημα στις σχέσεις Αμερικής και Βρετανίας. Όταν οι αντίπαλοι αναγκάζονται να προσποιηθούν ανακωχή, η σχέση τους ξεκινά να θερμαίνεται, και η τριβή ανάμεσά τους πυροδοτεί κάτι πιο βαθύ απ’ ότι περίμεναν.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Λόπεζ. Παραγωγοί: Γκρεγκ Μπερλάντι, Σάρα Σέχτερ. Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Γκαλιτζίνε, Τέιλορ Ζακάρ Περέζ, Ούμα Θέρμαν.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΧΙΟΣ

Χαρακτηριστικά παγχιακού αιτήματος λαμβάνει η πρόταση σχεδιασμού και οργάνωσης της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών ως ενιαίο Γεωπάρκο, με απώτερο σκοπό την ένταξή...

Advertisement