Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα | Zappit

Σε μία από τις πλέον πολυσυζητημένες συνεντεύξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν εξελίχθηκε η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος μίλησε στη «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Ο σπουδαίος συνθέτης και συγγραφέας μίλησε για όλους και για όλα, 16 χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε δώσει τον Νοέμβριο του 2008 στην εκπομπή «Ζούγκλα» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Γρήγορα όμως οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν, με τον Νίκο Καρβέλα να κάνει παρατηρήσεις στη Νίκη Λυμπεράκη για τη ροή και το περιεχόμενο της συνέντευξης, ενώ δεν έλειψαν και τα σημεία στα οποία οι δύο πλευρές ήρθαν σε ελαφριά αντιπαράθεση.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας. «Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε η δημοσιογράφος.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;», ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Τρεις ημέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη, η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ της εκπομπής, Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησαν τη Νίκη Λυμπεράκη, ζητώντας το σχόλιό της για τον απόηχο όσων συζήτησε η ίδια με τον συνθέτη στη «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA. «Δεν έχω να σας πω κάτι, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε», αρκέστηκε να δηλώσει η Νίκη Λυμπεράκη με ευγένεια, μη θέλοντας να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

Advertisement