Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Εξάγωνο Δία και Ουρανού – Τα 4 Ζώδια που θα έχετε απόλυτη τύχη

Ζώδια: Ένα σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο θα διαρκέσει όλον τον Απρίλιο και θα μας ωθήσει σε θετικές αλλαγές, που θα επαναφέρουν στην ζωή μας την πίστη, την ελπίδα και το όραμα.

Ο Δίας κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, σε θέση που είναι αρκετά «δυνατός» αλλά και «γενναιόδωρος» γιατί παραδοσιακά είναι και κυβερνήτης σε αυτό το ζώδιο! Ο Ουρανός κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε μία θέση αδύναμη, που σοκάρει με τις επαναστατικές αλλαγές που διαταράσσουν την ισορροπία και την σταθερότητα στην ζωή μας.

Την Παρασκευή στις 29 Μαρτίου 2024, ο Δίας και ο Ουρανός κορύφωσαν μεταξύ τους την θετική όψη εξαγώνου. Αυτή η θετική όψη ωστόσο αποτελεί το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο του μήνα και η επιρροή της θα είναι αισθητή σε όλη την διάρκεια του Απριλίου!

Το εξάγωνο Δία – Ουρανού φέρνει ευχάριστες, ξαφνικές ευκαιρίες ικανές να αναμορφώσουν και να φέρουν μία σημαντική αλλαγή πορείας και ζωής!

Η τύχη είναι πιο γενναιόδωρη και μας βοηθά να κινηθούμε ελεύθερα, αυτόνομα, αξιοποιώντας σημαντικές ευκαιρίες που εντείνουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον μας. Με αυτή την θετική όψη, μπορούμε να «ξεκολλήσουμε» από καταστάσεις που μας δυσχέραιναν, ή ακόμα και από εμπόδια του παρελθόντος και να βρούμε την διέξοδο και την λύση που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σημαντική ανάσα!

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένας μήνας που ευνοεί να αψηφήσουμε τα εμπόδια και να δούμε μία σημαντική πνοή ανανέωσης σε ένα τομέα της ζωής μας.

Τα ζώδια που θα δεχθούν άμεση επιρροή από το εξάγωνο Δία Ουρανού είναι: οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι

Ζώδια: Κριός

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού βρίσκεις λύσεις για ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά που σε ταλάνιζαν. Σου δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις κάποιες «τρύπες» και να ηρεμήσεις ψυχολογικά από τις πρακτικές ανησυχίες που σε πήγαιναν πίσω αλλά και σου στερούσαν την ανεμελιά σου!

Ταύρος

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, κάνεις εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα νέες φιλίες, είσαι πιο κοινωνικός ή και δέχεσαι μία σημαντική πρόταση – ευκαιρία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Είσαι αγαπητός και δημοφιλής!

Ζώδια: Δίδυμοι

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού μπορείς να κάνεις σπουδαία βήματα που θα φέρουν στο απόγειο την καριέρα σου! Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες να προβάλεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου, να δώσεις και να πάρεις υποστήριξη!

Καρκίνος

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού επανέρχονται η ελπίδα και η αισιοδοξία στην ζωή σου! Δέχεσαι εύνοια σε έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες, ταξίδια, εκπληρώνεται ένα σχέδια ή και μία επιθυμία σου! Συναντάς ένα άτομο που ήσασταν εδώ και καιρό σε απόσταση!

Ζώδια: Λέων

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού παίρνεις μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου, όπου υπάρχουν αυτό τον καιρό έξτρα έσοδα που σε βοηθούν να πετύχεις κάποιους προσωπικούς στόχους!

Ζητήματα που αφορούν δάνεια, επιδόματα, κληρονομιές αποτελούν αυτό καιρό τον άσσο στο μανίκι σου! Κάποιες επαγγελματικές ανακατατάξεις θα κριθούν ωφέλιμες για τη πορεία σου!

Παρθένος

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, ενισχύεται το συναίσθημα, η συντροφικότητα και βρίσκεις το άτομο αυτό που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου! Ανανέωση και στις επαγγελματικές συνεργασίες σου, θα σταθεί ως μία καλή ευκαιρία ανάδειξης των επαγγελματικών σου!

Ζώδια: Ζυγός

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού βλέπεις σημαντική βελτίωση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Βρίσκεις εργασία, επεκτείνονται οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες και αυτό σε ανακουφίζει γιατί δίνει πνοή και στα οικονομικά σου! Κάποια χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος διευθετούνται!

Σκορπιός

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού ανακτάς τον ερωτισμό, το ρομαντισμό, την δημιουργικότητα και την σπίθα για ζωή! Ευχάριστες και ξαφνικές εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή σου προσφέρουν αέρα ανανέωσης!

Χαρούμενα συμβάντα που αφορούν τα παιδιά ή και την τεκνοποίηση είναι μέσα στις τάσεις της εποχής!

Ζώδια: Τοξότης

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού ξεπερνάς προβλήματα που αφορούσαν την προσωπική σου ζωή, το σπίτι και την οικογένεια!

Βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής σου, προκύπτουν χαρμόσυνα γεγονότα που φέρνουν αέρα πνοής και ανακούφισης στην καθημερινότητα, στην εργασία ή καις τις οικογενειακές υποθέσεις!

Αιγόκερως

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού δέχεσαι μία σημαντική πρόταση, συζητάς ένα μεγάλο σχέδιο, κάνεις ξαφνικά μία πολύ σπουδαία γνωριμία (επαγγελματική ή προσωπική) και υπάρχουν χαρμόσυνα νέα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει και τώρα η ρόδα γυρίζει υπέρ σου!

Σημαντικός ο μήνας και για ερωτικές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν!

Ζώδια: Υδροχόος

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού λες επιτέλους χρήμα και είσαι ικανοποιημένος γιατί επιτέλους βλέπεις το πορτοφόλι να γεμίζει αλλά δημιουργούνται και καλύτερες προοπτικές που θα επαναφέρουν μία ισορροπία στην καθημερινότητά σου, αλλά και στις προσωπικές σου ανάγκες!

Κάποια χαρμόσυνα γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, θα βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου!

Ιχθύς

Με το εξάγωνο Δία – Ουρανού η τύχη είναι με το μέρος σου και σου τα φέρνει τόσο όμορφα που μετά από πολύ καιρό νιώθεις ότι τα αδύνατα , γίνονται δυνατά!

Μήνας ανανέωσης για το ζώδιο σου, όπου θα έχεις τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία να εφαρμόσεις σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου! Θετικά τα νέα για σένα που προσδοκάς μία γνωριμία, μία συμφωνία, ή ακόμα και μία πρόταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement