Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: “Την αντιμετωπίζουν έτσι, ότι ήρθε και απέτυχε”

“Νομίζω λίγο την παρεξηγήσαμε την Ιωάννα βάζω και βάζω κι εμάς μέσα, παρόλο που δεν είπαμε κάτι. Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω;”.

Τη δική της τοποθέτηση για το σκηνικό που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Ιωάννα Μαλέσκου έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στα σχόλια του συναδέλφου της αλλά και του Βαγγέλη Περρή, που ακούστηκαν το πρωινό της Πέμπτης.

«Νομίζω λίγο την παρεξηγήσαμε την Ιωάννα βάζω και βάζω κι εμάς μέσα, παρόλο που δεν είπαμε κάτι. Εγώ με αυτή την ιστορία έμαθα για το “πεζοδρόμιο”. Δεν το είχα ξανακούσει, δεν είμαι δημοσιογράφος του πεζοδρομίου. Ξέρω την άλλη έννοια του πεζοδρομίου και όπως είπε και η ίδια, όταν ακούγεται αυτή η φράση, αλλού πάει το μυαλό», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δημοσιογραφικά “του πεζοδρομίου” λέμε τους ανθρώπους που έχουν βγει, έχουν κάνει ρεπορτάζ πολύ στο δρόμο έξω, έχουν στηθεί με την κάμερα. Όταν το άκουσε πρώτη φορά, μήπως δεν ήξερε και η ίδια τι σημαίνει; Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω;», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού.

«Ακούστηκαν και ατάκες που εμένα με έκαναν να ντρέπομαι. «Όμορφη γυναίκα, αλλά δεν ακούς τι λέει». Σκληρή ατάκα, δεν τη λες τώρα για την Ιωάννα Μαλέσκου», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Νομίζω ότι βάλλεται πάρα πολύ αυτή τη στιγμή η Ιωάννα. Δεν πρέπει να βγει και να υποστηρίξει τον εαυτό της; Ο κύριος Λιάγκας μίλησε για προσδοκίες. Είναι σαν να λέει ότι η Ιωάννα δεν απέφερε τα προσδοκόμενα. Φαντάσου να είσαι σε ένα περιφερειακό κανάλι χωρίς καμία προϋπηρεσία σε μεγάλο, να σε βάζουν κεντρική παρουσιάστρια και να γράφουν όλοι ότι είσαι η νέα Μενεγάκη», συμπλήρωσε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν πρέπει να πει ότι πέρασε δύσκολα και κάπου να ρίξει το φταίξιμο; Ήρθε ποτέ η ίδια και είπε ότι είναι η νέα Μενεγάκη; Οι άλλοι είχαν προσδοκίες για εκείνην, γιατί έτσι την αντιμετωπίζουν, ότι ήρθε και απέτυχε», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα στην τοποθέτησή της.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement