Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζερόμ Καλούτα: “Μου λείπει πολύ, ήταν σαν μικρός μου αδελφός”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός ξενάγησε τον Θανάση Πάτρα στην παλιά του γειτονιά και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη ζωή του σήμερα, τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την απώλεια του Πάνου Νάτση, που τον συγκλόνισε.

«Ζω στην πιο ασφαλή περιοχή. Ακόμα και σε περιόδους με black out ρεύματος, εδώ έχουμε φως. Όταν ήμουν μικρός, μέναμε σε ένα υπόγειο και στα γενέθλιά μου κάναμε τα καλύτερα πάρτι. Στα πάρτι μας ενημερώναμε τους γείτονες ότι θα ‘ενοχλήσουμε’ και τους καλούσαμε για κέρασμα.

Όταν είχε γενέθλια η μητέρα μου, έπαιρνα τούρτα αλλά δε μου έφταναν τα χρήματα για λουλούδια. Ήρθε στην Ελλάδα, πάλεψε για να κερδίσω εγώ, μεγάλωσα με τη μαμά μου. Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου», δηλώνει ο Ζερόμ Καλούτα.

«Σαν παιδί είχα «ιδιωτική αυλή». Η μαμά μου ήθελε να γινώ γιατρός. Η μουσική ήταν αυτό που μας ένωνε. Όταν είχε έρθει πρώτη φορά η μαμά μου να με δει σε παράσταση, μου είπε ότι είμαι πολύ κοντός, αλλά με καμαρώνει όταν έρχεται να με δει και κάνει παρατηρήσεις», θυμάται ο ηθοποιός σε άλλο σημείο.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν βοηθός βοηθού ψυκτικού. Υπάρχει μια τριπλή ισοπαλία στις συνεργασίες μου με τον Κραουνάκη, τον Κακλέα και τον Θεοφάνους. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ένας φανταστικός και γενναιόδωρος καλλιτέχνης», σημειώνει για την επαγγελματική του πορεία ο Ζερόμ Καλούτα στον Θανάση Πάτρα.

«Μου λείπει πολύ ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο μικρός μου αδελφός. Όταν «φεύγει» κάποιος, πάντα νιώθεις ότι έχεις πολλά ακόμα να του πεις», εξομολογείται για τον αδικοχαμένο ηθοποιό ο Ζερόμ Καλούτα.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από τη στιγμή της γέννησής του, λόγω της μυθικής οδικής συμπεριφοράς του που ανέτρεπε όλα όσα ξέραμε στο κλείσιμο του περασμένου αιώνα, το Ford...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Γιόσεφ Καμπάν θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Puma με τη κορυφαία άνεση και πρακτικότητα, σε συνδυασμό με τους μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, έχει δικαίως...

Advertisement