Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπο: “Μου ζητούσε να συνευρεθούμε μπροστά στον άντρα της”

“Έχω μία αυστηρή σχέση με τον εαυτό μου. Είμαι ψυχαναγκαστικός σε φυσιολογικά πράγματα”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τα ακραία μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι “Χαράλαμπος Ξενίδης”. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, πήγα σε σχολείο αποδήμων. Πολλές φορές νιώθαμε περισσότερο Έλληνες στη Γερμανία και «Γερμανάκια» στην Ελλάδα. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι άλλα έχω πολύ καλή σχέση και με τους δυο. Έχω κλειστοφοβία και υψοφοβία. Ο πατέρας μου μού έμαθε μπουζούκι σε πολύ μικρή ηλικία», δηλώνει ο Μπο για τις παιδικές του αναμνήσεις.

«Ο έρωτας είναι το οξυγόνο μας. Όταν είσαι μόνος, θέλεις να κάνεις σχέση κι, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να μείνεις μόνος. Θέλω να γνωρίσω μία γυναίκα και να αποκτήσουμε παιδί, ήταν πάντα στα πλάνα μου. Όταν τα θέλεις όλα ονειρικά και όμορφα, δεν θα σου έρθουν έτσι. Δέχομαι πάρα πολύ περίεργα μηνύματα στα social media. Μία γυναίκα μου ζήτησε να «βρεθούμε» μπροστά στον άντρα της», παραδέχεται ο ράπερ αμέσως μετά.

«Το πρώτο πράγμα που δεν θέλω στα live μου είναι να έχω κακό ήχο. Αν βγεις χάλια στο live, ο κόσμος θα πει «μόνο στα cd είναι κάλος». Δεν μου αρέσουν περιστατικά με φασαρίες στις εμφανίσεις μου. Το πιο «επιθετικό» κομμάτι της μουσικής δεν μου αρέσει, έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Όσοι τα τραγουδάνε κάνουν μία δουλειά και βγάζουν χρήματα από αυτό, δεν είναι η ζωή τους», σχολιάζει ο Μπο για τη μουσική βιομηχανία.

«Ακόμη και μέχρι σήμερα ο κόσμος μου μιλάει για το Survivor. Μου έκανε πολύ κάλο το ριάλιτι, γιατί με γνώρισε κόσμος που δεν θα με γνώριζε ποτέ. Με τρόμαξε η έκρηξη αναγνωρισιμότητας μετά το Survivor. Στην αρχή ήταν τόσο υπερβολικό που είχε γίνει επικίνδυνο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι δεν μπορείς να είσαι με κόσμο μόνο όταν σε βολεύει», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο ράπερ για την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η απώλεια βάρους ήταν ένα «δώρο» που μου έκανε το Survivor. Δεν είχα στο μυαλό μου να αλλάξω το σώμα μου, στο παιχνίδι έγινε θέλοντας και μη. Έχω μία αυστηρή σχέση με τον εαυτό μου. Είμαι ψυχαναγκαστικός σε φυσιολογικά πράγματα. Πήγαινα στο σπίτι του Αλκαίου και τον έβλεπα να ισιώνει οποίο αντικείμενο δεν ήταν στη σωστή θέση», παραδέχεται κλείνοντας τη συνέντευξη ο Μπο.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Σε μια εποχή όπου ο σεβασμός στις πανανθρώπινες αρχές και αξίες δυστυχώς υποχωρεί μπροστά στους εγωισμούς και τις ιδιοτέλειες, στην πλεονεξία και την απληστία,...

Advertisement