Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαριλίνα Βακονδίου: Η δημόσια συγνώμη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – “Δεν ήταν καθόλου ωραίο αυτό που είπα για εκείνον”

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε η Μαριλίνα Βακονδίου, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε για την εμπειρία της από τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και τη συμβίωσή της με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

«Δεν ήταν καθόλου ωραίο αυτό που είχα πει για τον Ρομπ. Όταν είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι, δεν καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή που λες κάτι που σε τσαντίζει ότι μπορεί να βγει κάπως προς τα έξω. Δεν μου άρεσαν καθόλου κάποια πράγματα από αυτά που έλεγα. Έλεγα και κάποια καλά αλλά δεν έχουν προβληθεί», ανέφερε η Μαριλίνα Βακονδίου.

«Εκεί ασχολείσαι όλη μέρα με το τι γίνεται στο παιχνίδι. Την ημέρα της μονομαχίας ξύπνησα και είπα ότι θέλω να φύγω, το κεφάλι μου κόντευε να σπάσει», επισημαίνει η πρώην παίκτρια του Survivor στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

«Η εμπειρία του Survivor ήταν μοναδική. Όταν γυρίζεις και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Έχω πάθει σοκ, νιώθω πολλή ντροπή, φρίκαρα λίγο. Αλλά έτσι είναι τηλεόραση, δεν το έχω ξανακάνει», εξομολογείται στη συνέχεια η Μαριλίνα Βακονδίου.

«Όταν είσαι με κάποιους ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο και η τηλεόραση δείχνει ένα 3ωρο την ημέρα από αυτό, είναι τελείως διαφορετικό. Συνειδητοποιείς ότι δεν ταιριάζεις με κάποιους χαρακτήρες. Κάποια στιγμή θα συγκρουστείς», παραδέχεται η Μαριλίνα Βακονδίου για τον Τζέιμς Καφετζή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement