Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

MasterChef: Τον έκαψαν οι λεπτομέρειες και αποχώρησε δακρυσμένος από τον διαγωνισμό

Με τις μαύρες ποδιές εισήλθαν στην κουζίνα του MasterChef ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος προκειμένου να δώσουν μια μάχη… δίχως αύριο για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Κι αυτό μιας και στο τέλος του νέου επεισοδίου, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στη μικρή μας οθόνη, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι του.

Έτσι, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef υποδέχθηκαν στην κουζίνα τους υποψήφιους προς αποχώρηση για να γλιτώσει, στη σύντομη αναμέτρηση της τελευταίας ευκαιρίας, ο Γιάννης και να συναντά στον εξώστη τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος στάθηκαν απέναντι στους κριτές προκειμένου να μάθουν το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν με προσοχή. Κι αυτό είχε την υπογραφή του καλεσμένου σεφ,  Περικλή Κοσκινά ο οποίος και τους παρουσίασε ένα πιάτο αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων που δεν επέτρεπε λάθη και αστοχίες.

«Ήταν αυξημένος ο βαθμός αξιολόγησης των πιάτων και μας δυσκόλεψαν οι εξαιρετικές σας προσπάθειες» υπογράμμισε, αμέσως μετά την δοκιμή όλων των προσπάθειών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να προσθέσει ο Πάνος Ιωαννίδης πως «κρίθηκαν τα πάντα στη λεπτομέρεια» απευθυνόμενος στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες του MasterChef.

Και η απόφαση για την αποχώρηση αυτή είχε παρθεί με τον Νίκο να συγκεντρώνει με ενθουσιασμό 35 βαθμούς και να νιώθει, εξ αρχής, πιο ήρεμος και να ανεβαίνει στον εξώστη. Ο παίκτης εκείνος ο οποίος κλήθηκε να αφήσει την μαύρη του ποδιά λοιπόν, ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του MasterChef, ήταν ο Παναγιώτης.

«Ήρθα φοβισμένος αλλά πραγματικά με ό,τι καλύτερο μπορούσα να ζήσω» εξομολογήθηκε βουρκωμένος, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης στους κριτές για να προσθέσει λίγο αργότερα, με μάτια δακρυσμένα, πως «δεν το περίμενα! Δεν περίμενα να βρω σε πρόσωπα κάτι παραπάνω από ανταγωνισμό».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

Advertisement