Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος – Η αποκάλυψη για τον Νίκο Οικονομόπουλο: “Το φέρει βαρέως, έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του”

“Εγώ μόλις τον είδα ήξερα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο, έκρινε τη συμπεριφορά του”.

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου σχολίασαν το πρωινό της Πέμπτης (14/3) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Παίρνοντας τον λόγο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέθεσε τη δική του εμπειρία με τον τραγουδιστή από την εποχή που συμμετείχαν στο Dream Show του Alpha.

«Να πω κάτι επειδή ο Νίκος είχε έρθει στο Dream Show και από τα πρώτα πράγματα που είχα κάνει ήταν να μιλήσω με όλα τα παιδιά, άρα και μαζί του. Έβλεπα ένα παιδί μοντέρνο, με ωραία φωνή αλλά κλειστό στον εαυτό του», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως. Πολλά ζευγάρια έχουν χωρίσει αλλά εκείνος το φέρνει βαρέως γιατί δεν ξέρουμε με τι τρόπο χώρισαν οι γονείς του, πώς έχει παρέμβει αυτός ο χωρισμός στον μικρό Νίκο, την οικογένεια, τη γειτονιά εκείνη τη στιγμή», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Το σημαντικό όμως ήταν ένα: ότι εγώ μόλις τον είδα ήξερα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο, έκρινε τη συμπεριφορά του. Ήταν κλειστός, πολύ καλό παιδί και εγώ στην κουβέντα μισής ώρας τον αγκάλιασα, τον φίλησα.

Και καλή φωνή να μην είχε, μόνο και μόνο τον πόνο που είχε, εγώ θα πρότεινα να τον πάρουν. Και συν η φωνάρα: μπράβο για την πρώτη του θέση και μπράβο και για τη συνέχειά του», σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια της τοποθέτησής του.

«Δείχνει όμως ακόμη και τώρα με τον τρόπο που μιλάει ότι έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του – εξ ου και ο πνευματικός – και είναι μία διαδικασία που θα συνεχιστεί για όλη του τη ζωή», κατέληξε στο σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement