Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Πασχάλης εξομολογείται για τη Μαίρη λίντα: “Το μετάνιωσα, είπα: γιατί της το έκανα αυτό;”

“Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ αλλά τα ήθελε λίγο”.

Για τη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία στη μουσική, τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει αλλά και το σκηνικό με τη Μαίρη Λίντα που μετανιώνει μέχρι και σήμερα μιλά ο Πασχάλης. Ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού.

«Έχω ζήσει ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού. Μια θαυμάστριά μου ανέβηκε στην σκηνή, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου. Μια άλλη επικίνδυνη στιγμή ήταν όταν μου τράβηξαν κι έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου μου. Με έπιασε πανικός, όταν σήκωσαν το αυτοκίνητό μου στον αέρα και το κουνούσαν πάνω – κάτω», περιγράφει ο Πασχάλης.

«Είναι τιμή μου να συντροφεύω τους ανθρώπους, τις εποχές και τις γενεές. Δεν ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου γιατί ήθελα να διατηρώ την εικόνα μου ίδια, η συγκίνηση είναι πιο μεγάλη για το κοινό», παραδέχεται ο τραγουδιστής σε άλλο σημείο της συζήτησης.

«Με έχουν πικράνει στα social media, ο κόσμος αρέσκεται να τσιγκλάει τον άλλον, να τον κάνει να πονάει. Έχω μια δικαιολογία για τα media, κάνουν τη δουλειά τους αλλά δεν έχω δικαιολογία για τους κακούς ανθρώπους, να κοιτάξουν τα δικά τους», απαντά ο Πασχάλης σε σχετική ερώτηση.

Όσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του το προηγούμενο διάστημα, ο Πασχάλης σχολιάζει: «Τον Νταλάρα τον έβαλαν στο στόχαστρο τα ΜΜΕ αλλά τα ήθελε λίγο. Έχει λόγο, είναι συνεπής σε αυτό που κάνει.

Είχε δίκιο, δεν πρέπει να ξεπουλιέται ένας καλλιτέχνης, δεν πρέπει οι καλλιτέχνες να ξεπουλιούνται και να κάνουν υποχωρήσεις που προσβάλλουν την κοινωνία. Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς, λέω: ως εδώ και μη παρέκει».

Κλείνοντας, ο Πασχάλης δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως έχει μετανιώσει για ένα περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν μεταξύ του ίδιου και της Μαίρης Λίντα.

«Φέρω βαρέως που αρνήθηκα στη Μαίρη Λίντα σε μια παράσταση που δίναμε να βγει πρώτα από εμένα. Δεν ήθελα να αλλάξω τη σειρά εμφάνισής μας, το μετάνιωσα, λέω: τι έκανα;».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement