Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ελένη Τσολάκη για Δημήτρη Πανανώτα: “Καθένας έχει την ευθύνη των λόγων του, ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του”

 

“Όταν είσαι πολλά χρόνια σε έναν χώρο και έχεις βιώσει τα πάντα, εκ των πραγμάτων φτάνεις σε ένα σημείο που λες: ειλικρινά, δεν με απασχολεί τι λένε”.

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα προς τη Νόνη Δούνια και η Ελένη Τσολάκη έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού» της Πέμπτης (7/3) για όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου.

«Δεν με αφορούν οι απόψεις των άλλων για εμένα. Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε και θα είμαι και σε όποιον αρέσει. Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να τους μάθει όλους μόντελινγκ εκεί. Τι θα τους μάθει; Οικονομικά; Πρέπει να έχεις μία γνώση για να εκπροσωπήσεις. Δεν είναι μόνο η κ. Δούνια, ο άλλος π.χ. είναι αθλητής. Οι συγκεκριμένοι που στέλνουμε είναι;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι η άποψή του. Όταν είσαι πολλά χρόνια σε έναν χώρο και έχεις βιώσει τα πάντα, εκ των πραγμάτων φτάνεις σε ένα σημείο που λες «ειλικρινά, δεν με απασχολεί τι λένε». Θα μου πεις: το εκφράζεις; Αυτό είναι μία άλλη κουβέντα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Έχει κατακτήσει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται. Δηλαδή τον Δημήτρη όσοι τον ξέρουν καλά τηλεοπτικά – αφήνω έξω το προσωπικό κομμάτι – ξέρουν ότι λέει πάντα την άποψή του, σε ενδιαφέρει δεν σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Θα επιχειρηματολογήσει, έχει την ευθύνη των λόγων του και σαφώς δεν συμφωνούμε πάντα», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Καταλαβαίνω εν μέρει τον Δημήτρη, είναι ο λεγόμενος κορεσμός, ότι «έγκωσες» μετά από τρεις δεκαετίες αλλά δεν χρειάζεται να υποτιμάς την υπόλοιπη αγορά», σχολίασε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Εγώ πάντως διαβάζοντας αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα, που ξέρω πόσο πολύ την αγαπάει και την εκτιμά, δεν θεωρώ ότι τα λέει με υποτιμητική διάθεση. Δεν είναι, ωστόσο, ωραίο να αναφέρεσαι στην ηλικία οποιασδήποτε γυναίκας. Ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό από την αρχή», παρατήρησε η Ελένη Τσολάκη στη συνέχεια.

«Από την άλλη, είναι σημαντικό καθένας να έχει την ευθύνη των λόγων του και ο Δημήτρης το κάνει αυτό όλα αυτά τα χρόνια, παίρνει την ευθύνη των λόγων του. Οπότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Το να συμφωνείς ή να διαφωνείς είναι δεκτό», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement